Fanzone
Banderes LGTBIQA+
Foto: Banderes LGTBIQA+ | Barça
Futbol Club Barcelona

El Barça perd més de 300.000 seguidors a Instagram per celebrar l'Orgull LGTBI

Temps de lectura: 2 minuts
Banderes LGTBIQA+
Foto: Banderes LGTBIQA+ | Barça

El Barça viu en primera persona l'homofòbia. El Futbol Club Barcelona ha perdut més de 300.000 seguidors a Instagram per celebrar l'Orgull LGTBI i ha rebut milers de comentaris criticant la seva mostra de suport al col·lectiu.

Per què és important? La comunitat LGTBI segueix patint discriminació dins del món del futbol.

En profunditat: La reivindicació del Barça coincidint amb el dia de l'Orgull LGTBI ha castigat el club a les xarxes socials.

  • En tan sols 48 hores després que el club blaugrana publiqués una fotografia amb banderes irisades a la Ciutat Esportiva Joan Gamper ha perdut gairebé 400.000 seguidors.
  • El post ha rebut prop de 900.000 m'agrades, però també ha recollit més de mig milió de comentaris homofòbics, LGTB-fòbics i critiques contra el club per donar suport al col·lectiu.

Al detall: La davallada de seguidors ha estat desvetllada pel periodista David Saura, exresponsable dels continguts digitals del Barça, que ha publicat com nou dels deu clubs de Primera Divisó que han publicat un post en suport del col·lectiu LGTBI han perdut seguidors.

  • El que més ha estat el Barça, seguit molt de lluny pel València, que s'ha deixat pel camí quasi 3.000. Després l'Athletic Club que ha perdut gairebé 2.000.

En canvi: L'únic club que ha sortit guanyat a les xarxes socials per haver-se posicionat a favor del col·lectiu LGTBI ha estat Las Palmas de Gran Canària. Tot i això, tan sols ha incrementat una desena de 'followers'.

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça LGBTIQ+