Fanzone
Álex Baena, jugador del Villareal
Foto: Álex Baena, jugador del Villareal | Joaquin Corchero / Europa Press
Agressió

Arxivada la denúncia de Baena contra Valverde: incongruències en la versió de l'agredit

Temps de lectura: 2 minuts
Álex Baena, jugador del Villareal
Foto: Álex Baena, jugador del Villareal | Joaquin Corchero / Europa Press

El Jutjat d'Instrucció número 48 de Madrid ha arxivat aquest dilluns la denúncia formulada pel jugador del Vila-real, Álex Baena, contra el madridista Fede Valverde, per la suposada agressió comesa per l'uruguaià contra el futbolista 'groguet'.

Per què és important? El jutjat considera que hi ha incongruències en la declaració de Baena, que va denunciar la suposada agressió comesa contra ell pel jugador del Reeal Madrid en el pàrquing del Santiago Bernabéu.

Què en sabem? Segons recull el jutge a la interlocutòria d'arxivament, "no resulta degudament justificada la perpetració del delicte que ha donat lloc a la formació de la causa".

  • Motiu que ha portat a l'arxivament de la denúncia que es dona quan les proves obtingudes en la instrucció no són suficients per seguir amb el procés penal i el judici oral.

En detall: Els fets s'han analitzat a través de les imatges que el Reial Madrid va proporcionar a la policia.

  • No es detalla si finalment van arribar o no a les mans.

Tanmateix, la magistrada destaca que Baena va assegurar que Álvaro Odriozola estava en el moment dels fets, però les imatges ho desmenteixen.

  • De fet, quan van preguntar a Odriozola pels fets, va negar que hagués existit un cop de puny i es va limitar a dir que hi va haver un enfrontament verbal.

D'on venim? El futbolista del conjunt castellonenc afirma que va ser colpejat a la cara per l'uruguaià en el pàrquing de l'Estadi Santiago Bernabéu en acabar un partit entre ambdós equips.

  • Un fet que va denunciar finalment davant de la Policia, tal com va confirmar el seu club.
  • Segons van assenyalar diversos mitjans, Valverde hauria agredit el d'Almeria després que aquest li digués en el duel de Copa del Rei del mes passat de gener 'Plora ara, que el teu fill no naixerà', arran dels problemes que estava patint la seva parella durant l'embaràs del seu segon fill.
Categoria: Fanzone