Fanzone
Aficionats blaugranes al Camp Nou
Foto: Aficionats blaugranes al Camp Nou | Twitter / @FCBarcelona_cat
Gamper

El Barça ja coneix el seu rival al Gamper 2023: quan es jugarà?

Temps de lectura: 2 minuts
Aficionats blaugranes al Camp Nou
Foto: Aficionats blaugranes al Camp Nou | Twitter / @FCBarcelona_cat

El Barça ja té rival pel Trofeu Joan Gamper. El conjunt de Xavi Hernández es veurà les cares amb el Tottenham.

On i quan? El partit serà la presentació de la nova temporada 2023-2024 i es jugarà el dimarts 8 d'agost a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc.

Què esperar? En un principi s'havia especulat amb la possibilitat d'haver de jugar fora de Barcelona a causa de les obres que el Barça està duent a terme a l'Estadi Olímpic, on jugaran la pròxima temporada mentre duri la remodelació de l'Spotify Camp Nou.

  • Les tasques de remodelació estan evolucionant a bon ritme i el Barça confia que Montjuïc pugui acollir l'històric trofeu.

Context: El Tottenham només ha participat un cop en aquest trofeu, el 1986. Els Spurs jugaven amb noms els porters Ray Clemence, els migcampistes Osvaldo Ardiles i Glenn Hoddle i el davanter Chris Waddle.

  • Llavors van perdre la semifinal per penals davant del PSV Eindhoven i el Barça es va proclamar campió.

L'anècdota: Barça i Tottenham negocien des de finals de la passada temporada el traspàs de Clément Lenglet, després que el club blaugrana hagi cedit al jugador un permís extra per absentar-se de la pretemporada fins al pròxim 18 de juliol.

  • El curiós és que Lenglet ha passat reconeixement mèdic aquest dilluns al matí i a la tarda ja ha començat els entrenaments amb els blaugranes. Tot plegat, ho fa de manera provisional a l'espera de què tots dos clubs es posin d'acord en el traspàs definitiu.
Categoria: Fanzone
Etiqueta: Barça