Fanzone
Imatge de 'Estadi Olímpic Lluís Companys després de la finalització de la segona fase de les obres
Foto: Imatge de 'Estadi Olímpic Lluís Companys després de la finalització de la segona fase de les obres | FC Barcelona
Entrades

Entrades a 20 i 25 euros per veure el Barça: així és el Ticket Jove per anar a Montjuïc

Temps de lectura: 2 minuts
Imatge de 'Estadi Olímpic Lluís Companys després de la finalització de la segona fase de les obres
Foto: Imatge de 'Estadi Olímpic Lluís Companys després de la finalització de la segona fase de les obres | FC Barcelona

El Barça ha tret aquest divendres el Ticket Jove per a l'Estadi Olímpic Lluís Companys que anirà dirigit als socis de menys de 30 anys.

Per què és important? El FC Barcelona vol omplir Montjuïc i més, després que només 17.000 socis hagin adquirit l'abonament per anar a l'Estadi la pròxima temporada.

A la pràctica: A partir del 4 de setembre es posarà a la venda un paquet de localitats a preus assequibles que només podran adquirir els socis i les sòcies de fins a 30 anys. 

  • Aquesta promoció serà per als partits de la fase de grups de la Champions League i per als partits de la primera volta de la Lliga que el primer equip jugarà a casa contra el Betis, el Celta, el Sevilla, l’Alabès i l’Almeria.

Com funciona? Les entrades es podran sol·licitar des de la confirmació de l'horari de cada partit fins a exhaurir-ne la disponibilitat, tindran uns preus de 20 i 25 euros i correspondran a les zones de Gol i córners.

  • Hi haurà un formulari habilitat a l'apartat Socis del lloc web del Club des d'on es podrà fer la petició d'aquestes entrades. 
  • Els socis i les sòcies que tinguin entre 15 i 30 anys podran demanar conjuntament tres entrades més.

Context: El Barça vol promoure que els aficionats joves donin suport als de Xavi Hernández després que només 17.000 socis, dels 27.000 disponibles, demanessin el passi per a la temporada següent.

  • De fet, per mirar de fer venir més socis a Montjuïc, el Barça va anunciar un 50% de descompte exclusiu a tots els socis i sòcies que anessin a la jornada 2 de la Lliga.
  • També s'ha intentat millorar la mobilitat pels aficionats, posant a disposició autobusos llançadora, el funicular i nous aparcaments, entre altres.
  • El Barça també ha pactat entrades a preus populars per les aficions visitants. El club ha arribat a un acord amb 14 equips més de LaLliga EA Sports on situen les entrades a un preu màxim de 30 euros.
Categoria: Fanzone