Fanzone
El jugadors del Barça amb la segona equipació
Foto: El jugadors del Barça amb la segona equipació | Twitter / @FCBarcelona_cat
Equipació

De color blanc i inspirada en Johan Cruyff: així és la segona equipació del Barça

Temps de lectura: 2 minuts
El jugadors del Barça amb la segona equipació
Foto: El jugadors del Barça amb la segona equipació | Twitter / @FCBarcelona_cat

El FC Barcelona presenta la seva segona equipació per a la temporada 2023/24 amb un disseny trencador que ret homenatge a Johan Cruyff, precursor de l’estil de joc del Barça.

Per què és important? La samarreta ha generat reaccions polaritzades pel significat del color blanc, característic del Real Madrid.

Què en sabem? El blanc és el protagonista absolut en la segona equipació, però manté les franges amb colors blaugrana i les incorpora al rivet de les mànigues.

  • Pel que fa a l'escut i igual que la primera equipació, fa referència a l'esperit del primer equip del Barça Femení que va jugar el primer partit de la seva història a l'Spotify Camp Nou l’any 1970.
  • La samarreta també pren com a referència la que l'equip va lluir com a segona equipació durant la dècada dels 70.

En detall: La nova samarreta adopta el blanc com a color predominant, però no és el primer cop, ja que el Barça ja va fer servir equipacions d’aquest color en altres èpoques.

  • Alcántara, Samitier, César i Kubala, entre altres jugadors, ja van portar la samarreta blanca entre les dècades dels 20 i els 70.
  • A més, en aquesta ocasió, incorpora al rivet de les mànigues les franges blaugrana i l’emblemàtic escut que feia servir el Club l’any 1978.
  • Completen l’equipament els pantalons, de color blau, i les mitgetes amb les franges blau i grana, on destaca a l’escrit BARÇA i el logo de Nike a la part central.

A la pràctica: La nova samarreta es pot comprar des d’aquest dimecres 26 de juliol a través de l’e-commerce del Club i de Nike, Nike Passeig de Gràcia i a totes les Barça Store: Spotify Camp Nou, Canaletes, Passeig de Gràcia, Sagrada Família, Westfield La Maquinista, Parc Central Tarragona, La Roca Village, el Poble Espanyol, l’aeroport de Barcelona T1 i T2, Centre Comercial Arenas, la botiga de Madrid, a Palma, Platja d’Aro, Salou i a ronda Universitat, i també a la Nikestore.

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Futbol