Fanzone
Gerard Piqué
Foto: Gerard Piqué | Twitch
Polèmica

Piqué i Tebas, enganxats per la Kings League: "Vine a la Final Four, ens ho passarem bé!"

Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué
Foto: Gerard Piqué | Twitch

Gerard Piqué ha tornat a incendiar les xarxes socials amb una polèmica piulada en què es recorda, de nou, de Javier Tebas i de les seves declaracions sobre la Kings League ara fa sis mesos.

Per què és important? La competició de futbol 7, creada per Gerard Piqué i Ibai Llanos, segueix creixent i aquest cap de setmana tindrà lloc la Final Four que es disputarà al Civitas Metropolitano.

Què en sabem? Gerard Piqué ha aprofitat que aquest dissabte tindrà lloc la final de la competició a Madrid per respondre unes declaracions que van generar una forta polèmica per part de Javier Tebas.

  • El president de la Lliga fa sis mesos va qualificar la Kins League com un "circ" i va menysprear el format d'aquesta competició. "D'aquí a sis mesos, a veure si parlem de la Kings League", va dir Tebas.
  • Ara, mig any després, l'exblaugrana ha recuperat aquestes declaracions en una piulada a Twitter i s'ha dirigit directament al president de la Lliga: "Fa sis mesos d'això. Tebas, vine demà al Metropolitano a veure si segueixes parlant de la King League. Ens ho passarem bé!", ha escrit Piqué.

A més, el compte oficial de Twitter de la Kings League també ha ironitzat sobre les paraules de Tebas i ha respost la piulada de Piqué afegint: "Algú es recorda d'aquesta lligueta?".

Context: Les paraules de Tebas sobre la Kings League van generar controvèrsia en el seu moment quan es va referir a la lliga com un "circ".

  • "És com si diuen que Pasapalabra pot competir amb la Lliga. Només s'assemblen (la Lliga i la Kings League) en què hi ha una pilota i marquen gols. És un circ, no és un tema de captar públic jove. No és comprable amb nosaltres", deia Tebas.
  • De fet, no es va voler quedar només amb aquestes paraules i va parlar del futur de la competició de Piqué i Ibai. "Espero que aquesta pregunta me la feu d'aquí a sis mesos, a veure si es parla de la Kings League", va sentenciar el president de la Lliga.