Fanzone
Imatge de l'exterior de l'estadi Santiago Bernbéu
Foto: Imatge de l'exterior de l'estadi Santiago Bernbéu | Twitter / @realmadrid
Real Madrid

Les xarxes s'omplen de mems sobre el nou Santiago Bernabéu: Així estan les obres

Temps de lectura: 2 minuts
Imatge de l'exterior de l'estadi Santiago Bernbéu
Foto: Imatge de l'exterior de l'estadi Santiago Bernbéu | Twitter / @realmadrid

Les obres de reforma del Santiago Bernabéu encaren la seva recta final i les xarxes socials s'han omplert de comentaris a causa del seu aspecte exterior que no acaba de convèncer a l'afició. 

Per què és important? Fins ara, el nou Santiago Bernabéu té un cost total d'aproximadament 800 milions d'euros. Entre els canvis més notables hi ha una cúpula que el cobreix per complet i que, tot i el seu elevat cost, ha estat víctima de mems a les xarxes socials.

En detall: La cúpula és una coberta retràctil que permetrà estar tancada i obrir-la de manera automàtica en un màxim de 20 minuts. A més, com va anunciar el club blanc, aquesta estarà envoltada d'una estructura d'acer on es podran projectar imatges.

  • Un canvi radical, sense dubte, però que no ha agradat gens un cop l'han posat: les làmines d'aquesta façana exterior estan massa separades i donen una imatge molt diferent de la que s'havia presentat inicialment.

Els mems: La situació ha generat polèmica a les xarxes socials, on els aficionats han publicat diversos mems.

  • "Això és l'estafa més gran de la història", "el que demanes vs el que t'arriba", "Si finalment queda així, quin horror", són algunes de les crítiques que el nou disseny ha rebut a les xarxes socials.

Què esperar? Les obres no han acabat. Encara els queda tres mesos de treball i el club podria canviar o modificar l'estructura exterior per acabar de donar aquest disseny "modern" que van prometre en un inici.

  • Està previst que el nou Santiago Bernabéu es pugui inaugurar de manera oficial el desembre de 2023. De fet, complir amb aquesta data seria fer-ho un any després de la perspectiva inicial.
  • Quan les obres van començar el 2019, la idea era poder estrenar el nou camp el desembre de 2022, però la crisi dels materials de construcció arran de la guerra a Ucraïna ho va impedir.
Categoria: Fanzone