Fanzone
Moment de l'agressió de Ronaldo a un altre futbolista
Foto: Moment de l'agressió de Ronaldo a un altre futbolista | Twitter
Futbol

Cristiano Ronaldo, descontrolat: agredeix un jugador, amenaça l'àrbitre i l'expulsen

Temps de lectura: 1 minut
Moment de l'agressió de Ronaldo a un altre futbolista
Foto: Moment de l'agressió de Ronaldo a un altre futbolista | Twitter

Cristiano Ronaldo ha perdut els papers a la semifinal de la Supercopa d'Aràbia Saudita davant l'Al Hilal. El davanter portuguès va ser expulsat amb vermella directa després de clavar dos cops de colze a un rival i, fins i tot, va amenaçar l'àrbitre.

En detall: Els jugadors de l'Al Nassr van protagonitzar més d'un moment de tensió durant el partit per les decisions arbitrals, però tot va explotar a la part final.

  • En una jugada que va sortir per banda, amb 2-0 al marcador, un jugador de l'Al-Hilal va retenir la pilota entre els seus braços, cosa que va molestar Ronaldo. El portuguès va reaccionar agredint el futbolista rival amb un cop de colze per robar-li la pilota. 
  • Va ser en aquell moment quan el jugador va ser expulsat amb una vermella per conducta antiesportiva, fet que va provocar que encara s'enrabiés més, amenaçant l'àrbitre en un intent de copejar-lo, aixecant el puny com si anés a donar-li un cop quan ell es trobava d'esquenes. 

Situació actual: Ara el jugador portuguès s'exposa a una dura sanció. Aquesta va ser la dotzena expulsió de Cristiano Ronaldo en la seva carrera.

 

Categoria: Fanzone