La Jungla
Eleccions al Brasil

Hasbulla, Neymar... els famosos que recolzen Bolsonaro

Diversos famosos han expressat el seu suport a Jair Bolsonaro, president d'extrema dreta del Brasil, país en eleccions aquest diumenge 2 d'octubre.

Per què és important? Jair Bolsonaro es juga la presidència del Brasil. De fet, els sondejos preveuen que s'emportarà una patacada a favor de Lula da Silva, candidat d'esquerres.

Hasbulla: El personatge rus viral a les xarxes pel seu aspecte de nen petit, li ha dedicat un tweet. "Bona sort al meu amic president Jair Bolsonaro. Som-hi, Brasil!"

Neymar Jr.:

  • L'exfutbolista brasiler del Barça ha penjat recentment un vídeo a TikTok ballant la cançó de la campanya de Bolsonaro. Una declaració d'intencions que té més de 13 milions de visualitzacions. 
  • "Parlen de democràcia, però quan algú té una opinió diferent és atacat pels mateixos que parlen de democràcia. Imagina't", ha publicat a Twitter després de rebre crítiques pel vídeo.

Dani Alves: El també exjugador blaugrana, del Brasil, ha penjat un vídeo en què cita l'eslògan de la primera campanya de Bolsonaro el 2018: "Brasil sobretot, Déu sobretot".

Donald Trump: L'expresident dels EUA, d'extrema dreta com Bolsonaro, també ha manifestat el seu suport:

  • "Els brasilers tenen una gran oportunitat per reescollir un dels millors mandataris del món, el president Bolsonaro. Va fer una feina increïble amb l'economia, el recolzo i espero que sigui el líder del Brasil molt temps més.

A més: A Espanya, el president de VOX Santiago Abascal li ha dedicat unes paraules al seu Twitter:

  • "Des d'Espanya, vull enviar tot el meu suport al president Bolsonaro, que lidera l'alternativa dels patriotes davant del comunisme i el globalisme. Endavant, Brasil".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Amèrica Eleccions