La Jungla
Polèmica

Tamara Falcó esbomba LGTBIfòbia en plena tempesta per les seves banyes

Barcelona.

Polèmica les darreres hores per unes declaracions incendiàries de Tamara Falcó sobre la diversitat sexual al Congrés Mundial de les Famílies. A la trobada ultracatòlica que s'ha celebrat fins aquest diumenge a la Ciutat de Mèxic, la socialitée ha dit que es tracta d'una forma "d'exercir el mal".

El motiu: La filla d'Isabel Preysler ha comparegut aquest cap de setmana al Congrés Mundial de les Famílies, on s'ha referit també a la sonada ruptura amb Íñigo Onieva després d'unes mediàtiques banyes gravades en vídeo. Falcó ha explicat que va demanar a la Verge "apartar del camí" el seu promès si considerava que no era l'adequat per ella, tal com es va demostrar amb la filtració de la seva infidelitat a les xarxes socials.

Què ha dit Tamara Falcó? "Ara vivim un moment molt complicat per la humanitat, hi ha tants tipus diferents de sexualitats, hi ha tants llocs on pots exercir el mal. Crec que en altres generacions no era tan evident".

  • Aquestes han estat les paraules que la marquesa de Griñón ha triat per explicar les banyes del seu nòvio i que han fet esclatar la polèmica LGTBIfòbica, per haver relacionat la diversitat sexual amb "el mal".

Què diuen les xarxes socials? Les paraules de Falcó han provocat un terrasbastall a les xarxes socials. Després de diversos dies situant-se com un dels trending topics més comentats a les plataformes digitals, amb múltiples missatges de suport per la infidelitat d'Onieva, milers de persones han reaccionat aquest cop amb una allau de crítiques a la televisiva. A les paraules de rebuig s'han afegit personatges de la faràndula com Belén Rodríguez (Telecinco), o el waterpolista i secretari LGTBI del PSOE Víctor Gutiérrez.

Background: No és la primera vegada que Falcó se situa a l'ull de l'huracà pels seus posicionaments ultracatòlics en temes com la sexualitat o el dret a l'avortament.

  • El 2017, l'aristòcrata ja va ser protagonista d'una polèmica quan va sentenciar que ningú la veuria mai pujada a una carrossa de l'Orgull LGTBI "per estètica".
  • Sobre el dret de les dones a avortar, la televisiva ha fet afirmacions de l'estil que "des de la gestació ja tenim alguna cosa" i que per aquest motiu "no es pot destruir".
Categoria: La Jungla
Etiquetes: LGBTIQ+ Influencers