La Jungla
Carlos Higes, representant espanyol a Eurovisió Junior 2022
Foto: Carlos Higes, representant espanyol a Eurovisió Junior 2022 | La 1
Televisió

TVE revela qui serà el representant espanyol a Eurovisió Junior 2022

Carlos Higes, representant espanyol a Eurovisió Junior 2022
Foto: Carlos Higes, representant espanyol a Eurovisió Junior 2022 | La 1

RTVE ja ha escollit el representant espanyol per Eurovisió Junior 2022, on competirà pel “mini” micròfon de vidre el pròxim 11 de desembre a Armènia. Es diu Carlos Higes i ha estat escollit entre 95 candidats.

Qui és Carlos Higes? És un cantant, actor i model valencià que, amb només 11 anys, ja ha participat en diversos talents a la televisió (La Voz Kids i Idol Kids), i ha tastat el món de la moda i la interpretació. Té una veu versàtil d’ampli registre i molt bona afinació, a més a més de rebre formació de cant i piano. També és bon estudiant i li encanten els idiomes. Com l’anglès, que li serà molt útil quan participi al certamen. Fora de l’escola, Higes juga a futbol sala i continua la seva formació artística.

Al detall: 

  • L’artista actuarà a Erevan (Armènia) juntament amb altres 15 nens i nenes.
  • La cançó que interpretarà serà escollida d’entre un total de 247 temes que ha rebut l’equip de RTVE. Durant el mes d’octubre es gravaran la cançó i el videoclip del tema escollit, que s’haurà d’entregar a la Unió Europea de Radiodifusió (UER) abans del 4 de novembre.
  • Afirma que es va enamorar d’Eurovisió amb només 4 anys, quan Jamala va guanyar Eurovisió 2016.
  • Carlos és fan de Justin Bieber i Sebastián Yatra, i també d’altres eurovisius com Chanel i Blas Cantó.

El càsting: Un total de 95 nens i nenes es van presentar al càsting que, per primera vegada al festival junior, RTVE va obrir per escollir el representant espanyol. D’aquests, 30 van ser seleccionats en un primer tall, dels quals només 10 van arribar al càsting decisiu final, on cadascun va haver de versionar dues cançons. En el cas de Carlos Higes, va escollir Eco de Xeinn, i Tacones rojos de Sebastián Yatra, el seu artista preferit.

A partir d’ara: Gira la màgia és l’eslògan escollit per a la XX edició del certamen infantil d’Eurovisió. Se celebrarà el pròxim 11 de desembre de 2022 a partir de les 16:00 hores a Erevan, capital d’Armènia, on 16 països es jugaran la posició de guanyador. El recinte optat ha estat el Karen Demirchyan, un estadi cobert situat al Mont Tsitsernakaberd, que es va inaugurar l’any 1893 per tal de poder celebrar grans concerts i competicions esportives.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Música Televisió