La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

El 'Polònia' parodia la guerra entre ERC i Junts en una nova Generalitat

Barcelona.
Foto: | TV3

El Polònia d’aquesta setmana ha tirat d’ironia amb la guerra entre ERC i Junts. El programa de TV3 ha llançat un dard als polítics, pendents de les últimes decisions de Govern amb molta sàtira.

El despatx de Puigneró, convertit en una sauna: El programa començava amb Pere Aragonès en batí sortint d’una sauna, creada al despatx de Puigneró. De mica en mica, es descobria que els diversos despatxos de Junts havien estat convertits en espais d’oci pels d’ERC.

  • Sobre això, qui sortia beneficiat de la guerra d’ERC i Junts era Salvador Illa, que veia l’oportunitat ideal d'arribar a la Presidència.

La pregunta de Junts a la militància: El programa de sàtira de TV3 ha representat també com Junts va gestar la pregunta que va enviar a la militància. Entre les diverses postures dels de Junts, destaca l’egocentrisme de Laura Borràs. 

La proclamació d’independència: El Polònia també ha fet humor representant Puigdemont preparant-se per proclamar la independència. Això sí, l’expresident de la Generalitat ha optat per un tutorial “bien chingón” per tirar endavant la independència.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió TV3