La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Shakira causa enrenou amb un missatge a Instagram: "No fue culpa tuya..."

Barcelona.
Foto: | Instagram

Han passat quatre mesos des que Shakira comuniqués públicament la seva ruptura amb Gerard Piqué, i els gestos, declaracions i silencis de l'exparella encara són analitzats amb lupa per descobrir si amaguen, o no, algun missatge de l'un cap a l'altre. L'última mostra d'això és el rebombori que ha generat la cantant colombiana, les darreres hores, amb una publicació a Instagram. Només quatre paraules que han generat tota mena d'especulacions: "No fue culpa tuya...".

Al detall: Es tracta d'un vídeo de només cinc segons, publicat dijous a la nit al perfil d'Instagram de l'artista. Sobre un fons de color gris i amb el so de fons d'una màquina d'escriure, Shakira escriu l'enigmàtica frase que ha generat una allau de reaccions, "No fue culpa tuya...". Després de la ruptura amb Piqué i els problemes amb Hisenda, les paraules de la de Barranquilla generen tota mena d'especulacions.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Shakira (@shakira)

D'on venim? Des que sortís a la llum la relació de Piqué amb Clara Chía, les declaracions públiques de Shakira han estat comptades. Per aquest motiu, els fans de la intèrpret han buscat missatges amagats d'ella cap al seu ex, també entre les lletres de les seves cançons. Com és el cas de Te felicito. "Por completarte me rompí en pedazos. Me lo advirtieron pero no hice caso. Me di cuenta que lo tuyo es falso, fue la gota que rebasó el vaso (...) Te felicito, qué bien actúas", recita en el tema amb Rauw Alejandro.

Shakira trenca el silenci: El passat 21 de setembre, la cantant va parlar per primera vegada per un mitjà de comunicació des de la ruptura. Va ser una entrevista a la revista Elle, i va explicar:

  • "Ha estat difícil pels meus fills (...) están tractant de processar-ho".
  • "Tinc paparazzi acampant davant de casa meva. I no hi ha cap lloc on pugui amagar-me d'ells amb els meus fills".
  • "No podem donar un passeig com una família normal o anar a prendre un gelat sense que els fotògrafs ens segueixin".
  • "Intento protegir-los, però a l'escola escolten coses o troben notícies desagradables a internet".
  • "De vegades sento que és un malson i que em despertaré. És probablement l'etapa més fosca de la meva vida".

Què esperar? Shakira no ha explicat encara a què fa referència el missatge que ha publicat les últimes hores a Instagram. Tot i així, és de sobra conegut que utilitza el seu perfil gairebé en exclusiva per temes professionals, així que possiblement el misteriós "No fue culpa tuya..." guardi relació amb una nova cançó.

Categoria: La Jungla