La Jungla
Foto: | Antena 3
Televisió

Olga Viza torna a Antena 3 vint anys després que la fessin fora: el motiu del retorn

Barcelona.
Foto: | Antena 3

Han passat gairebé dues dècades des que la direcció d'Antena 3 la fes fora dels informatius, en ple procés de reestructuració i després de 10 anys presentant Antena 3 Noticias. Ara, la periodista barcelonina Olga Viza prepara el seu retorn a la cadena del grup Atresmedia.

Al detall: Ho ha explicat ella mateixa, aquest dimecres a la nit, al programa El Circ de 8tv. Segons ha avançat a l'entrevista amb Frank Blanco, tornarà a Antena 3 de la mà de Sonsoles Ónega amb el seu Y ahora Sonsoles, que anirà a la franja que fins ara ocupa ¡Boom! de Juanra Bonet. Així, Olga Viza es converteix en la primera col·laboradora confirmada del nou programa.

Qui és Olga Viza? Amb 40 anys de carrera professional a l'esquena, Olga Viza va començar a Polideportivo de TVE el 1978. A la televisió pública va posar veu a alguns esdeveniments esportius de primer ordre, com els Jocs Olímpics de Barcelona 1992. El 1993 va fer el salt a Antena 3 i s'hi va quedar fins que la van fer fora el 2003. També ha treballat a Telecinco, La Sexta i RNE.

Com serà Y ahora Sonsoles? El mateix dia que Olga Viza era a 8tv, Sonsoles Ónega participava a Pasapalabra. Al concurs de Roberto Leal, la presentadora ha desvelat que el seu programa "seduirà els espectadors amb les històries de la vida" que és on es troba "còmoda, explicant la vida".

El Circ també entrevista Quim Morales: A més de parlar amb Olga Viza, Frank Blanco va entrevistar aquest dimecres Quim Morales. Després de deixar RAC1, el locutor de Badalona no s'ha mossegat la llengua quan parlava de l'emissora i el seu director: "Estic dolgut, vaig treballar gratis moltes vegades".

Categoria: La Jungla