La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

'Polònia' ho peta fent befa de Vox i Díaz Ayuso: "Eres facha"

Barcelona.
Foto: | TV3

El Polònia de l'endemà del 12-O també ha commemorat la Hispanitat. I ho ha fet amb un gag que imita el vídeo viral de la plataforma ultracatòlica NEOS titulat Eres facha, que ironitza sobre l'orgull de ser espanyol i ho confronta a altres temes com la pluralitat d'identitats de gènere, l'avortament o, com sempre, l'independentisme.

Al detall: Amb la melodia de Campanera de Joselito, com el muntatge original, Polònia de TV3 se'n fot de l'Eres facha de NEOS amb un discurs que també s'ha viralitzat a les xarxes socials.

  • "Da igual que seas hombre o muy hombre. Que no quieres retirar las medallas a Hitler y Mussolini, facha".
  • "Que niegas la violencia machista, facha. ¿Crees que con una dictadura fascista se vivía mejor? Facha".
  • "Que organizas un festival donde se canta  "Vamos a volver al 36", menudo facha".
  • "Aznar, Abascal, Meloni, Hitler... el rey Juan Carlos. El rey nos dio la democracia. Tranquilo, celebra el 12 de octubre sin complejos. Saca la bandera con el pollo. Total, tu eres facha".
  • "No, si es que ahora resulta que por ser facha te llaman facha".

D'on venim? Els darrers dies, la plataforma NEOS ha aconseguit col·locar el seu vídeo del 12-O com un dels que ha estat tendència a les xarxes socials. Amb més d'1,8 milions de visualitzacions, fins i tot Isabel Díaz Ayuso l'ha compartit amb la frase "Me too" (en anglès, "jo també") que tan famosa va fer el col·lectiu feminista després de les agressions sexuals a Hollywood.

Audiències: El Polònia d'aquest dijous, tot just després de l'entrevista al president Pere Aragonès —el més vist de la nit a Catalunya amb un 19,4%—, va fer un 15,4% de share amb 261.000 espectadors. Va liderar la seva franja per davant de La isla de las tentaciones (13%). A Twitter, el gag Eres facha ha arribat a les 145.000 visualitzacions en menys de 12 hores, i la xifra no para de créixer.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 VOX PP