La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

El gos d'Angie Càrdenas acaba al veterinari per culpa d'un accident domèstic

Barcelona.
Foto: | Instagram

El programa matinal Aruser@s, presentat per Alfons Arús, sorprèn molts dels seus espectadors fent-se ressò de vídeos virals. Vídeos que els tertulians de plató no dubten a comentar, i que molts cops els serveixen per explicar anècdotes de les seves vides privades.

Què sabem? Angie Càrdenas, dona d'Alfons Arús, és una gran enamorada dels animals, especialment els gossos. Per aquest motiu, cada vegada que al programa surt un vídeo de gossos, aprofita per dir la seva. En les últimes hores ho ha tornat a fer. L'espai matinal de La Sexta s'ha fet ressò d'un vídeo on es pot veure com un cotxe de joguina impacta molt suaument la pota d'un gos. L'animal reacciona de manera sorprenent. Exagera molt el cop i fa com si s'hagués quedat coix. Acte seguit es tira al terra com si estigués ferit.

L'anècdota: En veure el vídeo Angie Càrdenas ha recordat el gos que durant molts anys va tenir. Una anècdota que ha fet riure els seus companys. Entre d'altres coses ha explicat:

  • "Recordo el gos que teníem a casa. Un dia el vam trepitjar sense voler i va estar coix durant molt temps".
  • "El vam portar al veterinari i no tenia res".
  • "Ens van dir que era quelcom psicològic i que el gos s'enrrecordava que en algún moment donat se l'havia trepitjat i per això anava tot el dia coix"

Per últim: Després d'una llarga temporada a 8TV, el programa presentat per Alfons Arús va començar, al septembre del 2018, una nova etapa a La Sexta. Des de les hores, l'espai matinal, que comença a dos quarts de vuit, ha assolit grans dades d'audiència gràcies a la seva fórmula. Un èxit que ha fet que des de mitjans de setembre del 2022 el programa també s'emeti durant el cap de setmana, concretament les tardes de dissabte.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: La Sexta Televisió