La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Les fotos més calentes de Pilar Rubio i Sergio Ramos

Barcelona.
Foto: | Instagram

Pilar Rubio i Sergio Ramos han estat enxampats per un fotògraf en un moment de moltíssima passió, mentre gaudien d'un viatge amb iot.

Què sabem? El programa Fiesta, presentat per Emma García durant les tardes del cap de setmana, s'ha fet ressò d'unes imatges molt picants entre Pilar Rubio i Sergio Ramos. Unes fotografies fetes pel paparazzi Sergio Garrido, durant les vacances d'estiu, on els dos donen curs a la seva passió mentre es troben en la part alta d'un iot.

  • "Per poder fer aquestes fotografies vaig estar tres dies", ha confessat Garrido.
  • "Ella contínuament busca l'afecte del seu marit i em sembla meravellós que, després de tants anys de relació, continuïn així", ha afegit el paparazzi.
  • "Els veig molt enamorats i molt feliços", ha finalitzat Sergio.
  • "Són unes imatges sensibles per a ells, però que després de catorze anys continuïn així està molt bé", ha afegit Emma García per la seva part.

D'on venim: Fa pocs dies Pilar Rubio va visitar el programa La Resistencia, presentat per David Broncano. Allà la presentadora va confessar que està molt enamorada de Sergio Ramos i que practiquen sexe "cada dia". Entre altres coses també va dir que els professors no treballen gaire i que aprofiten els dies per fer reunions amb els pares per tenir dies lliures. Unes declaracions que no han agradat a molts. Demanarà disculpes?

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco