La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Mor per infart un concursant de 'Got Talent' en plena actuació

Barcelona.
Foto: | Telecinco

Un concursant del programa Got Talent, que s'emet a Telecinco, ha perdut la vida en plena actuació a causa d'un infart. Així ho adelanta el diari El Mundo.

Què sabem? L'artista Arsenio Puro, que es va donar a conèixer l'any 2019 gràcies a la seva participació en el programa Got Talent, ha perdut la vida de manera sobtada mentre estava fent un espectacle a la sala Houdini, situada a Madrid, on treballava des de feia 25 anys com a mag i cambrer.

En profunditat: Arsenio Puro ha mort amb tan sols 46 anys a causa d'un infart. De fet, l'artista va patir un infart en plena actuació i es va desplomar a sobre de l'escenari. Algunes persones del públic es pensaven que el que estaven veient formava part de l'espectacle. Però no. Van ser dos policies, que també es trobaven a la sala en aquell moment, els que van practicar al mag diverses tècniques per reanimar-lo, tot i que sense èxit. Posteriorment, va ser traslladat a l'hospital 12 d'octubre on no es va poder fer res per la seva vida.

Background: Va ser el febrer del 2019 quan Arsenio Puro va participar en el programa de Mediaset, Got Talent. Una actuació que li va valdre els quatre 'sí' del jurat, aleshores format per Paz Padilla, Risto Mejide, Edurne i Eva Isanta. De fet, a Risto Mejide li va agradar tant el que va veure que li va dir: "Ets el que té el personatge millor muntat". Arsenio va arribar fins a les semifinals del programa, on va ser eliminat.

Categoria: La Jungla