La Jungla
Foto: | Netflix
Sèries

'Smiley', la història d'amor protagonitzada per Carlos Cuevas i Miki Esparbé, ja té data d'estrena

Barcelona.
Foto: | Netflix

"I si una trucada equivocada et portés a l'amor de la teva vida?". Així és com Netflix promociona Smiley, la nova sèrie LGTBI que protagonitzaran Carlos Cuevas i Miki Esparbé en castellà i de la qual aquest dilluns se n'ha pogut veure el primer clip.

Què sabem? Smiley és una adaptació de l'obra de teatre del mateix nom escrita per Guillem Clua, dirigida per Marta Pahissa i David M. Porras i produïda per Minoria Absoluta. Després que Netflix fes públic a finals de 2021 que preparava aquesta sèrie, la plataforma ha anunciat aquest dilluns la data del llançament: serà per Nadal.

Primer clip: Després de setmanes de rodatge, Netflix ha fet pública aquest dilluns la primera escena de la nova sèrie, l'escena de la trucada telefònica del Bruno (Miki Esparbé) a l'Álex (Carlos Cuevas). Aquest és el vídeo:

 

Context: A la sèrie, l'Álex pateix un desengany amorós quan el noi de qui s'ha encapritxat li fa ghosting i desapareix de cop de la seva vida. Agafa el telèfon i li truca per cantar-li les quaranta. Però en comptes d'això, envia un missatge a un número equivocat, el d'en Bruno, a qui no coneix de res. A partir d'aquí, els esdeveniments es precipiten i tots dos s'acaben coneixent en persona. Després d'una primera cita, la història d'amor entre tots dos els canvia la vida.

Repartiment: A més d'en Carlos Cuevas i el Miki Esparbé, Smiley compta amb la participació de Pepón Nieto, Meritxell Calvo, Giannina Fruttero, Eduardo Lloveras, Ruth Llops i Ramon Pujol.