La Jungla
Foto: | Mediaset
Televisió

Paolo Vasile plega de Mediaset, després de més de 20 anys com a CEO

Barcelona.
Foto: | Mediaset

L'empresari romà Paolo Vasile, després de més de 20 anys al capdavant de Mediaset, prepara la seva sortida del grup mediàtic. Una sortida que tindrà lloc abans que acabi l'any 2022.

Per què és important? L'italià Paolo Vasile porta exercint de conseller delegat del gegant audiovisual Mediaset, que engloba Telecinco, Cuatro i cinc canals més en obert, des de l'any 1999. Una llarga i meritòria trajectòria que ha permès a Vasile guanyar molt poder dins del panorama mediàtic.

Els motius: Paolo Vasile deixa el seu càrrec aprofitant la reorganització que està experimentant la companyia. Mediaset vol plantar cara a la gran transformació audiovisual que s'està produint avui en dia, principalment causada per les grans plataformes de contingut com Netflix, HBO o Prime Video.

Què esperar: En els pròxims dies, tal com avança el diari El Mundo, se celebrarà a les oficines de Mediaset una reunió extraordinària per començar a definir el nom de la persona que ocuparà el lloc que Paolo Vasile, que l'any que ve farà 70 anys, deixa vacant. Borja Prado, actual president de Mediaset España, continuarà ocupant el seu càrrec.

Mediaset nega l'acomiadament: Després que diversos mitjans espanyols i catalans publiquessin aquest dilluns a la tarda que Vasile marxava cessat de Mediaset, l'empresa ha emès un comunicat a través del qual nega categòricament l'acomiadament del seu CEO.

  • "Pel que fa als rumors de premsa apareguts avui als principals llocs espanyols, MFE declara que no hi ha acomiadament de Paolo Vasile com a conseller delegat de Mediaset Espanya i que els resultats que ha obtingut en 23 anys de gestió són únics i extraordinaris. La relació amb l'accionista és i continuarà sent excel·lent".
Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco