La Jungla
Foto: | Telecinco
Famosos

Rocío Flores ja no és com la recordes: tot el cos operat i amb biquini

Barcelona.
Foto: | Telecinco

Rocío Flores, filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores, ha estat caçada pels paparazzi passant uns dies de descans a les platges de Mèxic. Un destí on ha aprofitat per presumir de la seva operada i nova figura.

Situació actual: Rocío Flores ha viatjat fins a Mèxic, sense el seu nòvio, per gaudir d'uns dies de vacances. Ho ha fet en un moment molt delicat per a ella. I és que la seva relació amb Olga Moreno, la que fos dona del seu pare i amb qui es portava molt bé, és gairebé inexistent. El motiu no és cap altre que la relació sentimental que Moreno manté amb Agustín Etienne, el que fos representant de Rocío Flores. Tot queda en família.

Per què són importants les fotos? És la primera vegada en molts anys que la filla de Rocío Carrasco està satisfeta amb el seu físic. I és que quasi tota la seva vida la jove ha estat preocupada pel sobrepès. Una preocupació que no es pot veure en cap de les imatges que publica la revista Lecturas, on se la veu caminant relaxada per la platja lluint un biquini. Parlem d'això:

A on es va operar? La filla de Rocío Carrasco va confiar en la Clínica Bruselas de Madrid per fer-se una lipoescultura. Una operació de la qual no se'n sap el preu, però segur són diversos zeros, amb la que ha aconseguit perdre un total de 4 quilos. El postoperatori, segons ha dit ella mateixa, ha estat molt complicat i dolorós. Tant que ha hagut de fer pipí de peu.

El seu gran canvi: El que realment va motivar a Rocío Carrasco a perdre pes va ser el programa Supervivientes, que s'emet a Telecinco. Al seu pas per Hondures la jove va aconseguir perdre un total de 16 quilos.

Els seus inicis: Va ser l'any 2019 quan Rocío Flores va debutar a la televisió. Ho va fer per defensar al seu pare en el concurs Gran Hermano. Des de llavors la jove ha aparegut en diferents formats de la cadena. Actualment, no participa en cap i el motiu, sembla ser, no és altre que les seves exigències i caràcter complicat. Quan s'hagi de sotmetre a una nova operació, tornarà a la televisió per guanyar diners?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco