La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Leonardo DiCaprio enxampat a Barcelona de festa en un iot amb 5 noies

Barcelona.
Foto: | Europa Press

Leonardo DiCaprio, l'actor nascut a Los Ángeles, ha passat uns dies a Barcelona on ha gaudit de la gastronomia i també de l'oci.

Què sabem? Segons ha informat el programa Socialité durant el diumenge 23 d'octubre, l'actor ha passat tres dies a la capital catalana. DiCaprio hauria arribat amb un avió privat i, entre altres coses, hauria gaudit d'un exclusiu sopar en un car restaurant acompanyat d'amics seus empresaris d'èxit internacional.

A més a més: Després de sopar, Leonardo, pel que han explicat, va anar de festa en un dels locals més exclusius de Barcelona. Però la cosa no acaba aquí. L'actor hauria seguit la festa en un caríssim iot aparcat en el port. Un vaixell valorat en 200 milions d'euros. Una festa que DiCaprio hauria gaudit en companyia de cinc noies joves que ell no coneixia de res.

Demana privacitat. Una de les condicions que va posar DiCaprio a les noies és que en cap moment fessin ús del telèfon mòbil. L'actor no volia que ningú sabes que s'ho estava passant de meravella a bord d'un iot i rodejat de cinc guapes noies. Una d'elles, per cert, i segons ha informat el programa Socialité, seria íntima amiga de l'actual xicota de Gerard Piqué, Clara Chia.

Per últim: Leonardo DiCaprio, des de fa uns mesos, estaria sortint amb la jove model Gigi Hadid de 27 anys. Una relació que podria veure's trencada a causa de la nit de diversió màxima, amb cinc guapes noies, que DiCaprio acaba de viure a la capital catalana. 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco