La Jungla
Foto: | TVE
Famosos

Nina ho explica tot del seu canvi d'imatge radical: "Sabia que seria impactant pel públic"

Barcelona.
Foto: | TVE

Cabells blancs i curts, en comptes de la cabellera negra i rinxolada que lluïa fins fa poc més d'un any. Nina ha canviat radicalment la imatge que l'ha acompanyat durant pràcticament tota la seva trajectòria artística, i aquest diumenge al Via lliure de RAC1 n'ha explicat el motiu.

Al detall: Nina va fer el canvi de look quan va fer 55 anys. Ara que ja n'ha fet 56 afirma que "no volia perpetuar la imatge" de qui va ser quan va començar la seva carrera professional, sinó que vol que se la conegui amb la imatge actual. "Les persones que tenim els cabells molt negres, tenim canes des de molt joves. Portava molt anys posant-me tints, fins que vaig dir prou. Vull ser qui soc, i soc una persona amb els cabells blancs", assenyala.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de 𝗡𝗜𝗡𝗔 (@nina_academia)

Què diu la Nina?

  • "El que queda enrere és la cabellera amb els rínxols. No queda enrere l'Anna Maria, la nena que té una gran il·lusió per fer el que fa".
  • "Jo era conscient que això seria més traumàtic pel públic que per mi, impactant".
  • "Les persones passen dos dols. Primer, el dol de fer-se gran i, segon, el dol de retirar-se. Les persones populars passem un tercer dol, el dol del personatge públic, de qui has estat".
  • "Quan la teva feina ha transcendit, arriba un moment que això es va apagant i ho has d'acceptar. T'has d'acomiadar del personatge, i això és dolorós".
  • "Arribarà un dia que aquest cos i aquesta veu no podran fer vuit funcions setmanals. Quan més aviat ho comencis a entendre, molt millor".

Retirada: Després de 40 anys sobre els escenaris —va començar amb 16 anys i en té 56— la Nina recorda que "la veu envelleix al mateix ritme que la resta del cos" i assegura que abans de la pandèmia tenia previst retirar-se. Però finalment va posposar la decisió, i al novembre estrenarà al teatre EDP Gran Vía de Madrid el musical Los puentes de Madison.

Per últim: El passat més de setembre, la cantant i actriu barcelonina va revelar al seu podcast Tu voz, tu éxito que una cirurgia, 12 anys enrere, li havia provocat una menopausa anticipada. Això va tenir conseqüències sobre la pell, els cabells i la veu, que van començar a envellir de forma prematura.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Ràdio RAC1