La Jungla
Foto: | Europa Press
Cinema

Oriol Paulo, el director de cinema català que enamora Felip i Letícia

Barcelona.
Foto: | Europa Press

Felip i Letícia han aprofitat la tarda del diumenge 23 d'octubre per fer una escapada al cinema i veure una de les últimes estrenes.

Què sabem?: Segons publica el portal Look, Felip i Letícia han visitat el cinema. Ho han fet ells dos sols com a grans cinèfils que són. De fet, des de principis de la seva relació, sempre que l'agenda els ho permet, s'escapen al cinema per gaudir de les últimes estrenes i donar suport al sector cultural. En aquesta ocasió han anat a veure una pel·lícula dirigida per un director català, Oriol Paulo. Parlem de Los renglones torcidos de Dios, estrenada el passat 6 d'octubre.

On han anat?: Felip i Letícia, vestits amb roba de carrer per passar desapercebuts, s'han desplaçat fins als Cinemes Yelmo ubicats a la plaça de Jacint Benavent de Madrid. El matrimoni va anar al cinema a la sessió de les set de la tarda, sorprenent a totes les persones que hi havia allà. Abans d'entrar a la sala, Felip i Letícia van comprar-se un bol gran de crispetes per compartir. A continuació adjuntem el tràiler de la pel·lícula.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Oriol Paulo (@uripaulo)

Qui és el director?: Oriol Paulo, de Barcelona, és el director de la pel·lícula que han anat a veure Felip i Letícia. Paulo va estudiar a la capital catalana, a la Universitat Pompeu Fabra, i després va continuar els seus estudis de cinema a Los Ángeles. A la televisió, Oriol Paulo ha treballat en sèries com Majoria absoluta o El cor de la ciutat, les dues de TV3. Pel que fa a la gran pantalla ha participat en projectes com Los ojos de Júlia, El cuerpo o Contratiempo. Oriol Paulo també ha treballat per la plataforma de continguts Netflix, dirigint la sèrie El inocente.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Cinema