La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

María del Monte i la seva parella es casen: Foto vestides de núvia

Barcelona.
Foto: | Europa Press

La cantant andalusa María del Monte viu un dels seus millors moments personals, després de casar-se recentment amb la seva parella de tota la vida, la periodista Inmaculada Casal, responsable dels Informatius de Canal Sur.

Què sabem?: La que va ser amiga d'Isabel Pantoja i la seva parella, que porten més de dues dècades juntes, es van casar el passat diumenge 23 d'octubre a Sevilla. Una celebració que va tenir lloc en un cèntric hotel de la ciutat andalusa i on van assistir al voltant de 50 persones, entre elles la presentadora Toñi Moreno i els dissenyadors de roba, José Víctor Rodríguez Caro i José Luis Medina del Corral. No obstant, María del Monte i la seva parella es van casar de manera oficial durant el mes de juliol, però no ha estat fins ara que ho han celebrat.

La vestimenta: La revista Semana publica el dimecres 26 d'octubre en portada com anaven les dues vestides. Inmaculada, de rigorós blanc, va apostar per uns pantalons i una brusa amb transparències que va combinar amb un llarg i voluminós collar de perles. María del Monte, per la seva banda, també va apostar pel blanc. No obstant va donar una mica de color al seu conjunt lluint una atrevida armilla amb un estampat de pollastres. Així anaven:

Per últim: Va ser durant el pregó de la celebració de l'Orgull Gai de Sevilla quan María del Monte, per primera vegada a la seva vida, va decidir confessar públicament la seva orientació sexual.

  • "Vull que sapigueu que sóc una més de tots vosaltres i de tots els que formem part d'aquest món".
Categoria: La Jungla
Etiqueta: LGBTIQ+