La Jungla
Foto: | Twitter
Xarxes

Vídeo: Jordi Hurtado embogit amb el premi Ondas per 'Saber y ganar'

Barcelona.
Foto: | Twitter

El presentador català Jordi Hurtado, i tot el seu equip, estan d'enhorabona. I és que el programa Saber y ganar, que s'emet a La 2, ha rebut un premi Ondas.

Què sabem?: Durant la tarda del dimecres 26 d'octubre es van conèixer tots els guanyadors a les diferents categories dels premis Ondas. El programa presentat pel català Jordi Hurtado ha guanyat un Ondas com a millor programa d'entreteniment. Un reconeixement més que merescut. I és que l'espai de RTVE fa 25 anys que s'emet per antena i fins el dia d'avui no s'havia alçat amb cap Ondas.

Al detall: La periodista catalana i directora teatral, Elisenda Roca, que treballa en el programa de Jordi Hurtado, ha estat l'encarregada de compartir en el seu compte de Twitter un emotiu vídeo del moment en què el presentador i tot l'equip s'assabenta que Saber y ganar guanya un premi Ondas. Una notícia que van rebre quan estaven en plena gravació. Parlem d'això:

Allau de missatges: Les felicitacions per part de companys, amics i seguidors no s'han fet esperar. Moltes han estat les persones que han reaccionat al vídeo d'Elisenda Roca i a  l'eufòria de Jordi Hurtado, que no para d'abraçar-se amb les persones del seu equip, de cridar d'alegria i de fer el símbol de victòria amb les mans.

  • "Moltes felicitats a tots".
  • "Quin momentàs a plató i quina alegria haver-ho viscut tots junts".
  • "Més que merescut. Ensenyar cultura és el més gran que es pot fer pels altres".
  • "Enhorabona a tots, sou dels pocs programes que valen realment la pena".

Background: El programa Saber y ganar, de preguntes i respostes, es va estrenar a la petita pantalla el febrer del 1997. L'espai, que té per objectiu divulgar la cultura de forma amena, al llarg de la seva història ha repartit més de 8 milions i mig d'euros. En total acumula més de 4000 hores de televisió i s'han formulat més de 450.000 preguntes.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: RTVE Televisió