La Jungla
Foto: | Instagram
Ràdio

La famosa periodista que farà tàndem amb Elisenda Carod a Catalunya Ràdio

Barcelona.
Foto: | Instagram

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha donat a conèixer el nom de la persona que ocuparà el lloc del periodista Òscar Fernández en el programa La tarda de Catalunya Ràdio.

Context: Fa uns dies es va conèixer que el periodista Òscar Fernández passaria a ocupar la posició de Cap d'Informatius de l'emissora de Catalunya Ràdio. Un nou repte professional que ha obligat Fernández a deixar el programa La tarda de Catalunya Ràdio. Espai on va començar a treballar com a director i presentador el 30 d'agost del 2021.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Elisenda Carod (@elisendacarod)

Què sabem?: Ha estat durant la tarda del dijous 27 d'octubre que la CCMA ha donat a conèixer la identitat de la persona que, a partir d'ara, treballarà amb Elisenda Carod en l'espai de les tardes. Parlem de la periodista Marina Romero. Tot i que Romero, a diferència de Fernández, no apareixerà durant tot el programa, que dura de tres a set de la tarda. Ho farà de tres a quatre per participar en l'espai informatiu i en la tertúlia d'actualitat. Una nova posició que començarà el pròxim dilluns 31 d'octubre. Foto de la periodista Marina Romero:

Per últim: Aquesta no és la primera vegada que Marina Romero es posa al capdavant d'un programa. Romero, que actualment treballa com a redactora en el programa matinal de Catalunya Ràdio presentat per Laura Rosel, va ser l'encarregada de dirigir l'última edició d'estiu del programa El matí de Catalunya Ràdio, des del 18 de juliol fins al 28 d'agost del 2022.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Ràdio