La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

El català Isaac de 'La isla de las tentaciones' s'assabenta que ha estat pare per Instagram

Barcelona.
Foto: | Instagram

Isaac Torres i Lucía Sánchez, una de les parelles sorgides de La isla de las tentaciones, han estat pares d'una nena aquest divendres de matinada. Però ell se n'ha assabentat per Instagram, a través dels missatges dels seus seguidors.

Què sabem? Sánchez va anunciar el passat més d'abril que esperava una criatura, poques setmanes després de separar-se del pare, el Lobo barceloní de LIDLT. Amb la relació absolutament trencada, ella vivint a Cadis i ell a Barcelona, l'Isaac assegura que no tenia ni idea que la seva ex s'havia posat de part.

Al detall: La filla de Lucía Sánchez i Isaac Torres ha nascut a les 00:45h d'aquest divendres, 28 d'octubre, a la Clínica José Manuel Pascual Pascual de Cadis. Es diu Mía, ha pesat 3,15 quilos i fa 51 centímetres. A Instagram, la mare n'ha penjat aquesta fotografia:

Què diu Isaac Torres? També a Instagram, el pare de la petita ha lamentat que la Lucía i la seva família no l'hagin informat del naixement. Segons ell, aquest era el pacte que tenien:

  • "La Lucía és a l'hospital, havíem quedat que em trucaria quan passés. Però no sé res, no m'ha trucat ni m'ha enviat cap missatge".
  • "Agafaré un tren a Cadis a primera hora".
  • "Si no arriba a ser per vosaltres, no m'assabento. És una mica trist, la veritat".

Per últim: En un altre vídeo, Isaac Torres ha mostrat els seus pares i la seva germana —avis i tieta de la menor— desitjosos de viatjar a Cadis per conèixer-la.

Categoria: La Jungla