La Jungla
Foto: | Cuatro
Famosos

Lídia Torrent explota per un article de mal gust que escriuen sobre ella

Barcelona.
Foto: | Cuatro

La presentadora catalana Lídia Torrent acaba de ser mare de la seva primera filla, Elsa, nascuda el passat 17 d'octubre a Madrid.

Què sabem: Un mitjà de comunicació ha escrit un desafortunat article de Lídia Torrent. Un article on s'ataca a la presentadora per anar a una festa a Madrid, només 12 dies després del naixement de la seva filla. Una notícia que ha molestat molt a Lídia Torrent. Per aquest motiu, a través de les seves xarxes socials, no ha dubtat a contestar.

La resposta de Lídia Torrent: Molt contundent, la filla d'Elsa Anka, ha escrit el següent:

  • "Tinc compromisos i feina".
  • "Va ser un sopar i no una festa".
  • "Es va quedar amb la seva àvia, la meva mare, durant dues hores".
  • "Estic amb la meva filla les 24 hores. Li dono el pit i passem tot el dia i la nit juntes".
  • "El pare de la meva filla també va anar al sopar. També ha anat a jugar a golf i a treballar, però d'ell no es diu res".

A més a més: A l'article també es fa menció a la seva panxa. Literalment s'escriu: "Encara té una mica de panxa però l'ha aconseguit dissimular molt bé tot i que el vestit era molt ajustat". Lídia Torrent estava guapíssima amb un vestit negre brillant amb escot en forma de cor. La resposta de la catalana per l'atac a la seva panxa ha estat:

  • "Que es faci menció a la meva panxa em sembla fora de lloc. Soc mare, dona, persona i treballadora".
  • No crec que el titular ni l'article estigui escrit per fer-me mal, però penso que hauríem de tenir més consciència sobre que diem i com ho diem".
 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Lidia Torrent Anca (@lidiatorrentanca)

Background: Lídia Torrent va donar a llum a la seva primera filla, Elsa, nom en honor a la seva mare, que també es diu Elsa, el passat 17 d'octubre en un hospital de Madrid. El pare de la criatura és Jaime Astrain, exfutbolista. El dia del naixement de la seva filla els dos van compartir una preciosa fotografia en els seus respectius comptes d'Instagram on apareixen els tres, els dos pares i la bebè, donant-se la mà.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Cuatro