La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Antonela Roccuzzo felicita el seu fill Thiago amb una foto mai vista

Barcelona.
Foto: | Instagram

Thiago, el fill gran d'Antonela Roccuzzo i Leo Messi, està d'enhorabona. I és que avui 2 de novembre celebra el seu desè aniversari.

Què sabem?: Antonela Roccuzzo ha felicitat el seu fill gran a través del seu compte d'Instagram, on acumula més de 20 milions de seguidors. La d'Argentina ho ha fet compartint una fotografia del petit mai vista. Una publicació que acompanya amb un tendre escrit, on deixa patent tot l'amor que sent cap al seu fill.

Què ha dit?: La dona de Leo Messi, entre altres, ha destacat el molt que estima a Thiago, que va néixer el novembre del 2012 a l'Hospital Universitari Dexeus de Barcelona. Roccuzzo també destaca el caràcter dolç del seu fill i acaba dient que, per molt que passin els anys, Thiago sempre serà el seu "bebè". Adjuntem la publicació a continuació:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

La repercussió: Quasi 300.000 persones són les que han donat 'm'agrada' a la publicació. Una felicitació a les xarxes socials que Antonela ha compartit a primera hora del dimecres 2 de novembre. Alguns dels molts comentaris que es poden llegir són els següents:

  • "Feliç aniversari, que gran i guapo està".
  • "Ja és tot un homenet".
  • "Que gran està, quines ganes de veure'l".
  • "No em puc creure que ja tingui deu anys".

Per últim: Antonela i Messi, a banda de Thiago, tenen dos fills més. El mitjà es diu Mateo i va néixer l'any 2015. El més petit dels tres es diu Ciro, que té quatre anys, i va néixer l'any 2018.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram