La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

El títol de la cançó en català que 'Siderland' vol interpretar a Eurovisió

Barcelona.
Foto: | Instagram

El grup de música en català Siderland ha estat un dels escollits per participar en el concurs Benidorm Fest 2022 i si guanyen actuaran en el festival d'Eurovisió.

Què sabem?: Avui 2 de novembre ha tingut lloc la roda de premsa del Benidorm Fest 2022. El festival de música organitzat per Televisió Espanyola per escollir qui serà el pròxim representant d'Espanya en el festival d'Eurovisió. Una roda de premsa on els participants han fet públiques les seves propostes. Entre ells, el grup de música Siderland, formada per tres catalans. Un d'ells Albert Sort, baixista del grup i que també treballa a l'emissora de ràdio RAC1.

Què han dit?: Albert Sort ha estat el primer integrant del grup en parlar i ha destacat les ganes amb les quals afronten aquest nou repte.

  • "Tenim moltes ganes, no molta pressió i molta humilitat".
  • "Per nosaltres arribar fins aquí ha estat un èxit i a partir d'ara ens toca treballar perquè ens arribin més èxits".

Títol de la cançó: El cantant del grup, Uri Plana, ha estat el següent en parlar. Ho ha fet per desvetllar el títol del tema que han compost per interpretar en el Benidorm Fest. Una cançó en català, que si agrada al públic i és la més votada d'entre totes les propostes, serà la que representarà a Espanya en el festival d'Eurovisió. El títol de la cançó de la banda Siderland és Que esclati tot.

A més a més: Fa uns dies el grup Siderland va passar pel programa El món a RAC1. Allà van confessar que la cançó que volen portar a Eurovisió és un tema "molt ballable" i que la van compondre en el menjador de casa. Sobre el vestuari van dir que encara no tenien res pensat. Sorprendran als espectadors lluint una senyera?

Per últim: El proper festival d'Eurovisió se celebrarà els dies 9,11 i 13 de maig a Liverpool, en el Regne Unit, en el Liverpool Arena. Un festival que s'hauria de celebrar a Ucraïna, que va ser el país que va guanyar la darrera edició del concurs. Però a causa de la guerra amb Rússia s'ha hagut de canviar de lloc.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Eurovisió