La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Luxoses vacances de Carles Puyol i Vanesa Lorenzo per més de 1.500€ la nit

Barcelona.
Foto: | Instagram

Carles Puyol, Vanesa Lorenzo i les seves dues filles, Manuela i Maria, han gaudit d'uns dies de vacances a peu de platja i molt lluny de Barcelona, on viuen a la part alta de la ciutat.

Què sabem?: El que va ser jugador del Barcelona i la model, juntament amb les seves dues, han passat uns dies de luxe a les Maldives. Concretament ho han fet a l'illa privada Naladhu, només apte per a milionaris. Una escapada familiar de la qual Vanesa Lorenzo n'ha presumit en el seu compte d'Instagram, on acumula més de 437.000 seguidors, amb diverses fotografies que acumulen molts comentaris i 'm'agrada'. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Vanesa Lorenzo (@vanesalorenzo_)

En detall: Segons avança la revista ¡Hola!, l'illa elegida per Carles Puyol i Vanesa Lorenzo és una illa que té només 20 casetes de 300 metres quadrats cadascuna. Unes casetes que tenen majordom particular durant les 24 hores del dia i també tenen la seva piscina privada. Unes casetes que per una nit i dos adults costen un total de 1.500€. Tot i que la feliç parella s'ha gastat molts més diners, tenint en compte que hi han anat amb les seves filles i hi han estat diversos dies.

A més a més: La model Vanesa Lorenzo és una gran amant de la naturalesa i la vida sana. Segurament per aquest motiu ha escollit l'illa privada Naladhu per passar uns dies amb família i desconnectar de l'atrafegada vida de Barcelona. Uns dies que tots ells no només han gaudit de menjar exòtic, saludable i de quilòmetre zero, sinó que també han aprofitat per fer tota mena d'activitats, des de submarinisme, fins a ioga o excursions per la naturalesa.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram