La Jungla
Foto: | Antena 3
Famosos

Les fotos de Corinna que cap mitjà de comunicació s'atreveix a publicar

Barcelona.
Foto: | Antena 3

Corinna Larsen, la que va ser amant de Joan Carles durant diversos anys, està de rigorosa actualitat després d'haver publicat els dos primers capítols del seu  podcast parlant de l'emèrit.

Què sabem?: Ha estat el paparazzi Diego Arrabal qui, a través del seu canal de Youtube, s'ha fet ressò d'unes imatges de Corinna, de l'any 2013, que cap mitjà de comunicació espanyol s'ha atrevit a publicar. Unes imatges de  Corinnapassant uns dies a Rio de Janeiro, on apareix a les portes del conegudíssim hotel Copacabana i entrant i sortint del gimnàs. Un hotel, per cert, en el qual Corinna, tal com explica el paparazzi, no es va allotjar deixant el seu nom real.

En profunditat: Tal com explica Arrabal en el seu canal de Youtube, a les imatges es pot veure a Corinna amb un molt amic seu brasiler, del qual no revela el nom. Es tracta d'un poderós empresari que té diverses empreses. Unes fotografies on els dos demostren la seva bona relació, mentre es dediquen mirades, parlen i riuen.

A més a més: En les imatges de carrer ella llueix uns pantalons llargs foscos i una brusa estampada de tirants. Ell aposta per una americana i pantalons clars, que combina amb una camisa rosa. En les imatges de Corinna entrant i sortint del gimnàs apareix amb el cabell recollit i lluint una samarreta de tirants color vermell i unes malles estretes negres. La que fos amiga de l'emèrit en cap moment es va adonar de la presència dels paparazzis. Parlem d'això:

Per últim: Segons explica Arrabal, que anteriorment col·laborava a Telecinco en el programa Viva la vida,  es desconeix el motiu pel qual aquestes imatges mai s'han publicat a cap mitjà. En paraules del paparazzi: 

  • "Les fotos es van fer quan va explotar el tema de Corinna".
  • "És molt estrany que cap mitjà s'atrevís a publicar-les".
  • "A nosaltres ens va cridar molt l'atenció".
  • "No es veu res dolent a les imatges, a no ser que al darrere hi hagi alguna cosa que desconeguem".
Categoria: La Jungla
Etiqueta: Youtube