La Jungla
Pol Granch, gravant el disc de La Marató
Foto: Pol Granch, gravant el disc de La Marató | TV3
Famosos

Polèmica al disc de La Marató: Pol Granch genera una allau de crítiques

Barcelona.
Pol Granch, gravant el disc de La Marató
Foto: Pol Granch, gravant el disc de La Marató | TV3

TV3 i Catalunya Ràdio ja han fet públics els noms dels cantants que interpretaran les 21 cançons del disc de La Marató 2022, dedicada a la salut cardiovascular. Una vintena de temes que formaran part de l'àlbum anomenat Bum Bum i que comptaran amb les veus d'Antonio Banderas, Tanxugueiras... i Pol Granch. Aquest últim, amb polèmica.

Al detall: Tal com han avançat TV3 i Catalunya Ràdio, Pol Granch interpretarà la cançó Torno a ser jo, dels osonencs Oques Grasses, pel disc de La Marató. Als perfils corporatius de Twitter, la televisió i la ràdio públiques ja han compartit la versió d'estudi del cantant madrileny. Sona així:

Per què ha generat enrenou? En els darrers anys, Pol Granch ha encadenat polèmica rere polèmica:

  • Després de fer-se famós a Factor X, van sortir a la llum els tuits franquistes i homòfobs que havia escrit d'adolescent i pels quals va demanar perdó.
  • A la festa de Los 40 de 2019 va tenir un enfrontament amb la cantant Sara Socas, que l'any passat el va esbroncar públicament: "Misogin de merda. Em vas tractar malament, em vas faltar el respecte i em vas empentar. A moltes noies les has tractat pitjor".
  • Sonada va ser també la imitació burleta que va fer de Natalia Lucunza en un concert el 2021. Riure's de la seva ex el va posar de nou al centre de la diana, amb multitud de crítiques per masclista.

Què diuen les xarxes socials? Després que els perfils de la CCMA fessin públic el vídeo de Pol Granch, desenes de persones s'hi han abraonat. Les respostes a les publicacions de TV3 i Catalunya Ràdio amb l'actuació del cantant inclouen reaccions com aquestes:

Per últim: Aquest any, el disc de La Marató celebra el seu 18è aniversari. Es podrà comprar a partir de 27 de novembre amb una quinzena de diaris i revistes. També per iTunes, amb la possibilitat de reservar des del 7 de novembre. Tot plegat per contribuir a La Marató de TV3 2022, que es farà el proper 18 de desembre i comptarà amb aquesta llarga llista de presentadors.

Categoria: La Jungla