La Jungla
Imma Sust, a 'El Circ'
Foto: Imma Sust, a 'El Circ' | 8tv
Televisió

Imma Sust, sense embuts a 8tv: sexe, masturbació i una nota a l'agenda

Barcelona.
Imma Sust, a 'El Circ'
Foto: Imma Sust, a 'El Circ' | 8tv

Imma Sust acaba de presentar Las manzanas de Eva, la seva última novel·la eròtica, que va veure la llum el passat mes de setembre. Aquest dimecres, la periodista i experta en sexualitat ha visitat El Circ de 8tv per parlar del llibre, i també de la seva pròpia experiència.

Al detall: En una entrevista conduïda per Frank Blanco i amb alt contingut sexual, Imma Sust ha contestat sense embuts totes les preguntes. Ha rebutjat les fantasies: "És un concepte que no m'agrada. Jo compleixo els meus desitjos". I ha entrat de ple a detallar els que ha fet realitat fins ara.

  • "Un trio, sexe en grup, enrotllar-me amb una tia...".
  • "Arriba un moment que algú et toca i dius, i aquest qui és? Més de quatre, et perds".

Què diu Imma Sust? Fal·locentrisme i apuntar les trobades sexuals a l'agenda. Del primer concepte, Sust diu que està "sobrevalorat". La segona idea la recomana a la gent que té parella.

  • "Tens una cita a Tinder i saps que aquell dia tens història. T'arregles, et depiles, et poses guapa. Ja vas amb les ganes".
  • "En canvi, la gent que té parella fixa acostuma a dir "ja ho farem", i pensa que els polvos apareixen per art de màgia. Doncs no, també s'ho han de treballar".
  • "Això no vol dir que ho apunti i em surti una alarma, però sí que intento agendar-me les masturbacions. Quan porto molt temps sense masturbar-me dic, això no pot ser".
  • "Intento fer-ho un cop a la setmana amb una dutxa llarga".

Per últim, Las manzanas de Eva (Grijalbo, 2022) va veure la llum el passat 8 de setembre. Després d'un desengany amorós, la protagonista es disposa a gaudir del sexe com no ho havia fet fins ara. Una novel·la empoderadora amb la qual Sust confessa que es "posava catxonda escrivint-la". Amb Frank Blanco, diu: "Jo sola m'excitava". Exactament el mateix desig —que no fantasia— que té pel seu públic quan llegeixi el llibre.

Categoria: La Jungla