La Jungla
Foto: | TVE
Música

Ruth Lorenzo sorprèn en ple concert: es talla els cabells curtíssims

Barcelona.
Foto: | TVE

La cantant nascuda a Múrcia, Ruth Lorenzo, ha sorprès a tots els seus seguidors en mig d'un concert tallant-se els cabells molt curts en directe.

Què sabem?: La cantant Ruth Lorenzo, que fins fa setmanes participava en el concurs de TVE MasterChef, ha ofert un concert a Madrid durant la nit del dimecres 9 de novembre. Un espectacle en el Teatre Eslava de la capital on Lorenzo ha protagonitzat un concert únic presentant les cançons que s'emmarquen en el seu nou disc, Crisálida.

Què ha fet?: Ruth Lorenzo és una cantant molt conscienciada amb les causes socials. En un moment de la seva actuació va sorprendre a tothom traient unes tisores i tallant-se moltíssim el cabell. De tenir-lo llarg per sota els pits a tenir-lo curt per sobre les espatlles. Un canvi radical. Un gest amb el qual l'artista mostra la seva solidaritat amb les dones d'Iran, després que el 16 de setembre una jove de l'Iran morís per culpa d'una brutal pallissa que va rebre per part de la policia per no portar el vel correctament. El moment de Ruth al qual fem referència és aquest:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de ᴛᴇʟᴇmagazine (@telemgzn)

Per últim: Ruth Lorenzo no ha estat l'única persona a tallar-se els cabells com a acte de solidaritat i protesta. Moltes altres dones, conegudes i anónimes, també ho han fet. Un moviment que van començar les dones de l'Iran com a acte de reivindicació per lluitar per uns drets dignes en el seu país. Un moviment que ha agafat molta força i que Ruth Lorenzo ha estat l'última a sumar-s'hi. Espléndida.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram