La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Col·laboradora de TV3 talla amb el nòvio i en troba un altre per Instagram

Barcelona.
Foto: | Instagram

Una col·laboradora del programa Planta Baixa, de les tardes de TV3, ha parlat més del compte i ha revelat dades de la seva vida amorosa, passant vergonya en directe.

Context: Durant la tarda de dijous 10 de novembre, Laura Fa i Lorena Vázquez han visitat el programa d'Agnès Marquès. Ho han fet per repassar l'actualitat del cor. Entre altres han parlat de Shakira i Piqué i de la suposada nova il·lusió de Risto Mejide. I precisament parlant de la nova amiga especial de Risto una col·laboradora de Planta Baixa s'ha posat en un jardí.

Què ha passat?: Candela Figueras treballa en el programa Planta Baixa amb Agnès Marquès. Durant la tarda de dijous 10 de novembre Laura Fa i Lorena Vázquez han explicat que Risto Mejide utilitza molt Instagram per lligar amb les noies. Primer ho va fer amb Laura Escanes i ara ho estaria fent amb una altra noia, també molt jove. I parlant d'Instagram, Candela Figueras ha parlat de la seva vida sentimental.

  • "Quan vaig acabar el programa Batalla Monumental ho vaig deixar amb la meva parella".
  • "Després em vaig posar a conèixer nois per Instagram".
  • "També em vaig registrar a l'aplicació Raya, però van tardar molt a verificar-me".
  • "A l'aplicació Raya no tenia la versió de pagament".
  • "Quan em van donar accés a Raya ja havia trobat parella. La vaig conèixer per Instagram".
  • "Espero que els meus pares no estiguin mirant la televisió".

Què sabem?: Raya és una aplicació mòbil que serveix per trobar l'amor. Una aplicació que utilitzen persones famoses i amb molts diners, que els hi permet relacionar-se amb altres de manera més discreta. I és que Raya és una aplicació molt exigent que només accepta el 8% de totes les sol·licituds que rep. Una aplicació que es va crear l'any 2015 i que han fet servir persones com Sharon Stone o Ben Affleck. També ha fet ús d'ella Risto Mejide i  Candela Figueras, tal com ha confessat.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: TV3