La Jungla
'Strip Dates', la nova secció del programa 'El Circ'
Foto: 'Strip Dates', la nova secció del programa 'El Circ' | 8TV
Televisió

'Strip Dates' revoluciona 8TV, la nova secció de cites completament sense roba

Barcelona.
'Strip Dates', la nova secció del programa 'El Circ'
Foto: 'Strip Dates', la nova secció del programa 'El Circ' | 8TV

Arribades les dotze de la nit, Frank Blanco ha avisat als espectadors: arribava la nova secció ‘Strip Dates’, on es veurien nus integrals. En aquest moment el rètol de l’edat ha canviat per a majors de 18 anys. El Circ ha estrenat aquesta nova secció on els participants s’han conegut completament sense roba.

Context: ‘Strip Dates’ és la nova secció de cites de 8TV, on una persona ha de decidir-se entre tres pretendents que es troben sense roba. Per anar destapant parts del seu cos, la persona ha de treure’s una peça de roba també. Finalment, per aconseguir fer match i que el programa els convidi a sopar, han d’acceptar conèixer-se mútuament, completament sense roba, abans de veure’s les cares.

Qui és qui: En aquesta ocasió, la protagonista ha estat la Milena, una noia de 20 anys i d’origen rus. El seu desig: conèixer un noi, d’entre la seva edat i trenta i pocs anys, que tingui la mateixa aura rosa que ella. Els seus tres pretendents han estat:

  • Xavi, 44 anys i de Mollet. Busca una persona “amb ganes d’aventura”.
  • Jesús, 26 anys. Busca una relació oberta i “gaudir una mica de la vida”. Quant a les relacions obertes, la Milena s’ha mostrat a favor.
  • José Antonio, 25 anys i de Sant Sadurní d’Anoia. Un amant de les motos.

Al detall:

  • La Milena ha començat veient la part superior de les cames del Jesús, incloent-hi una petita part de les seves parts baixes. Mentre anava deixant a una banda la seva roba, li han agradat els pírcings dels mugrons del José Antonio i els tatuatges del Xavi.
  • Un cop havent vist les primeres parts dels cossos dels pretendents i havent parlat breument amb ells, la participant ha hagut d’eliminar a un d’ells. L’escollit ha estat el Jesús, en no agradar-li la brevetat de les seves respostes.
  • Milena ha continuat destapant les graelles, veient el membre d'en Xavi, qui ha mencionat que li agraden les excursions i fer esport. Del José Antonio ha demanat veure els peus.
  • La jove ha preguntat als pretendents pel que no perdonarien a la seva parella, a la qual cosa tots dos han respost que a les infidelitats.
  • Després de continuar veient parts dels cossos de tots dos, Milena ha decidit eliminar al José Antonio, qui ha reconegut que s’ho esperava: “M’esperava sortir el primer”.
  • Un cop decidida, ella ha estat qui s’ha col·locat dins d’una de les cabines i el Xavi, completament nu, ha sortit per decidir si ell també la vol conèixer, completament nua i sense veure-li la cara.
  • Després de preguntar-li ell per si l’alçada seria un problema i la resposta negativa de la Milena, el Xavi també ha volgut conèixer-la.
  • Finalment, tots dos se n’han anat junts, agradant-se mútuament i a l’espera de la seva cita en un restaurant, que es podrà veure la pròxima setmana a El Circ.

Per últim: Frank Blanco i l’Alejandra Castelló han estat els únics del programa en ser presents en aquesta secció. Mentrestant, els tertulians han estat molt atents i curiosos amb el que succeïa a plató, i Cristina Porta ha compartit amb els seus seguidors tot el que comentaven: