La Jungla
Rosalía i Rauw Alejandro a Los40 Music Awards 2021
Foto: Rosalía i Rauw Alejandro a Los40 Music Awards 2021 | Europa Press
Famosos

Rauw Alejandro mostra el tatuatge enorme que s'ha fet per Rosalía

Barcelona.
Rosalía i Rauw Alejandro a Los40 Music Awards 2021
Foto: Rosalía i Rauw Alejandro a Los40 Music Awards 2021 | Europa Press

Més de 30 tatuatges recorren el cos de Rauw Alejandro, el nòvio cantant de Rosalía. Braços, pit, coll, dits... La pell de l'artista és plena de tinta. Ara se n'acaba de fer un altre, al baix ventre i que homenatja la seva parella.

Al detall: En una entrevista gravada en vídeo i publicada aquest dimecres per GQ México y Latinoamérica, Rauw Alejandro ha mostrat sense dubtar-ho el tatuatge que s'ha fet en honor a Rosalía. Mirant a càmera, es descorda el pantaló i llueix les dues pistoles i la flor amb el nom de la cantant al damunt.

  • "Els revòlvers simbolitzen la baralla per l'amor. Fight for love".
  • "I la rosa... tothom sap qui és la rosa".

A més, l'intèrpret porto-riqueny de 29 anys es va començar a tatuar als 16. Ara porta un llop i un lleó al pectoral, una geisha i un samurai al coll o un tatuatge en comú amb la mare i la germana al clatell, entre d'altres. I té intenció de fer-se'n molts més a l'esquena i les cames: "Quan sigui tingui 50 anys seré un vell tot tatuat".

Per últim: A principis del mes de novembre, Rosalía va declarar en una entrevista a Univisión el seu desig de ser mare i formar una família nombrosa. La cantant de Sant Esteve Sesrovires surt amb Rauw Alejandro des del març de 2020. El 2022, la parella ha comprat la casa modernista La Morera de Manresa per 2,2 milions d'euros.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Rosalía Música