La Jungla
Irene Cara al 1980
Foto: Irene Cara al 1980 | (Wikimedia)
Obituari

Mor Irene Cara, l'actriu i cantant de 'What a feeling' i 'Fame'

Irene Cara al 1980
Foto: Irene Cara al 1980 | (Wikimedia)

La cantant, actriu i ballarina nord-americana Irene Cara, de 63 anys, ha estat trobada morta aquest divendres a casa seva, a Florida. De moment, es desconeixen les causes de la mort de l'artista.

Per què és important? Irene Cara va ser una actriu, cantant, ballarina i compositora nord-americana d'origen porto-riqueny coneguda per les pel·lícules "Fame" i "Flashdance", per la qual va rebre l'Oscar de l'Acadèmia i un Grammy el 1980 i 1982.

Què ha passat? La seva publicista, Judith Moose, anunciava la seva mort a Twitter.

  • "Amb profunda tristesa, i en nom de la seva família, anuncio la mort d'Irene Cara. L'actriu, cantant, compositora i productora premiada per l'Acadèmia ens ha deixat a la seva casa de Florida".
  • "La causa de la mort encara és desconeguda i donarem més informació quan sigui possible."

D'on venim? L'actriu i cantant va debutar a Broadway amb només cinc anys.

  • Irene Cara va aconseguir la popularitat mundial amb 'Fama', la pel·lícula de 1980.
  • Cara interpretava a Coco Hernández, paper pel qual va guanyar el Globus d'or a la millor actriu musical. 
  • La seva cançó 'Flashdance' també li va valer un Oscar a la Millor Cançó Original i dos premis Grammy al Millor Àlbum de Banda Sonora Original Escrita per a una Pel·lícula o un Especial de Televisió i la Millor Interpretació Vocal Pop Femenina.

A més: La família ha demanat privadesa mentre es desenvolupen els serveis funeraris de l'artista, "el llegat del qual viurà per sempre a través de la seva música i de les seves pel·lícules". 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Obituari