La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Luis Enrique fa plorar recordant a la seva difunta filla Xana

Barcelona.
Foto: | Instagram

El que va ser entrenador del Barça emociona a tots amb un especial record cap a la seva filla Xana.

Què sabem? Luis Enrique, a través del seu compte d'Instagram, ha posat els pèls de punta a tothom recordant a la seva filla Xana. Una filla que va perdre la vida l'agost del 2019 quan tenia tan sols 9 anys, després de cinc durs mesos de lluita contra un càncer d'ossos. Aquest 27 de novembre la petita Xana hauria fet 13 anys.

Què ha fet? Luis Enrique, que aprofitant el Mundial de Qatar s'ha estrenat com a streamer a Twich, ha publicat un vídeo on apareix anant en bicicleta, equipat de dalt a baix, amb un casc i ulleres. "Avui és un dia molt especial perquè la Xanita hauria fet 13 anys. Amor, allà on siguis, molts petons, t'estimem i passa un gran dia", diu el de Gijón visiblement emocionat. El vídeo del qual parlem és aquest:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luis Enrique Martinez (@luisenrique21worldcup22)

Les reaccions: Els seus amics i seguidors no han tardat a comentar la publicació del que fos entrenador del Barceona. "Ets el millor", "Molt emocionant", "Molts d'ànims", "Felicitats, Xana" o "Avui juguem amb una estrella" són només alguns dels molts comentaris que es poden llegir a la publicació. Un vídeo que acumula més de 220.000 'm'agrada'.

Per últim: Luis Enrique no ha estat l'únic en recordar la Xana. La seva altra filla Sira Martínez també ho ha fet. Ha estat a través del seu compte d'Instagram on ha publicat dues precioses imatges de la petita que avui hauria fet 13 anys. En la primera captura que ha compartit apareixen les dues en un dia d'estiu. A la fotografia es pot llegir: "Feliç aniversari, princesa. Et trobem a faltar sempre". En la segona publicació que ha publicat Sira, apareix la seva germana Xana mesos abans de perdre la vida. 

Categoria: La Jungla