La Jungla
Finalistes de 'MasterChef Celebrity'
Foto: Finalistes de 'MasterChef Celebrity' | RTVE
Televisió

TVE divideix en dos la final de 'MasterChef Celebrity': tots els detalls per no perdre't res

Barcelona.
Finalistes de 'MasterChef Celebrity'
Foto: Finalistes de 'MasterChef Celebrity' | RTVE

TVE ha decidit, per sorpresa, dividir la final de MasterChef Celebrity en dues parts. María Escoté, Patricia Conde, Manu Baqueiro i Lorena Castell són els finalistes que lluitaran per aconseguir guanyar l’edició, que comptarà amb una final amb novetats.

Al detall: 

  • La final es dividirà en dues parts: dilluns 28 de novembre i dimarts 29 de novembre, a les 22:15 hores.
  • El dilluns 28, els quatre aspirants s’encararan en dues proves, el primer repte i la prova d’exterior. D’ambdues, s’obtindran els duelistes que lluitaran per assolir el premi dimarts. La duració serà de 2 hores i 30 minuts, de 22:15 h a 00:45 hores.
  • El dimarts 29, els duelistes escollits competiran elaborant un menú complet. El guanyador s’emportarà el títol, el trofeu i 75.000 euros per donar a l’ONG que esculli. La duració serà d’1 hora i 30 minuts, de 22:15 h a 23:45 hores.
  • A més, dimarts, un cop conegut el guanyador o guanyadora dimarts, La 1 oferirà una tertúlia a la qual participaran els tres membres del Jurat amb els finalistes de l’edició, per comentar la final i els moments més destacats de tota l’edició: Masterchef Celebrity. Sensaciones. La duració serà de 2 hores, de 23:45 h fins a la 1:45 hores.

Mecànica: 

  • La primera prova de la final, dilluns, es disputarà un clàssic del programa: seguir al xef. En aquesta prova, els finalistes hauran de replicar un plat del xef Oriol Castro. El guanyador es convertirà en duelista directament i s’estalviarà participar en la següent prova.
  • A la segona prova, també dilluns, els tres finalistes lluitaran per convertir-se en duelista a l’icònic Mandarin Oriental Ritz, on el xef Quique Dacosta farà d’amfitrió de la prova.
  • A la tercera i última prova, dimarts, els dos duelistes dissenyaran i elaboraran un menú complet, compost per un entrant, un plat principal i les postres. El jurat comptarà amb la presència del xef Joan Roca i Massimo Bottura, qui els ajudaran a jutjar els plats i escollir la persona guanyadora.