La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Xavi Hernández com mai l'has vist: amb perilla, engominat i el pit tatuat

Barcelona.
Foto: | Instagram

L'actual entrenador del Barcelona, Xavi Hernández, s'ha deixat veure a les xarxes socials amb una imatge molt diferent de la qual els seus seguidors estan acostumats.

Què sabem? Xavi Hernández i Núria Cunillera, la seva dona, estan  gaudint al màxim del pont de desembre. Recentment, el matrimoni s'ha ajuntat amb un grup d'amics per fer festa grossa. I mai millor dit. Tots ells s'ho han passat d'allò més bé amb una nit de karaoke. Però no ha estat un karaoke qualsevol. Sinó que cadascú d'ells s'ha hagut de posar en la pell d'un famós cantant. Xavi Hernández i Núria Cuniillera s'han treballat molt bé la seva disfressa i el resultat ha estat impressionant.

Què han fet? Ha estat Núria Cunillera, la dona de Xavi Hernández, l'encarregada de compartit amb els seus seguidors diverses fotos d'ells dos disfressats. Per a l'ocasió Cunillera ha apostat per posar-se en la pell de la cantant i també actriu Jennifer López. Xavi Hernández, per la seva banda, ha optat per donar vida a Marc Anthony, que durant deu anys, del 2004 al 2014, va mantenir una relació amb Jennifer López.

Com anaven? Per a l'ocasió, Núria Cunillera ha recreat el mític vestit de Versace, color verd i inspirat en la jungla, que la cantant Jennifer López va lluir en els Premis Grammy l'any 2000. La de Sabadell, llicenciada en relacions públiques, remata el seu look amb una cuidada melena ondulada, unes grans arracades i un micròfon platejat. Xavi Hernández, per posar-se a la pell de Marc Anthony ha optat per lluir una camisa de lli blanca descordada per la zona del pit. L'entrenador del Barcelona també s'ha engominat el cabell enrere, posat unes ulleres de sol negre, arreglat la barba en forma de perilla i posat diversos tatuatges falsos de color negre estampats a la zona del pit. Parlem d'això.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Núria Cunillera (@nuriacunillera81)

A més a més: Núria Cunillera no només ha sorprès els seus amics amb un look, sinó que demostrant el molt que li agraden les disfresses ha presumit de dos looks més. En una de les altres imatges que ha compartit es pot veure com la de Sabadell llueix un vestit molt atrevit, de brillants platejats. En una altra de les fotos llueix unes ulleres de sol, un jersei de xandall curt color blanc amb el qual ensenya tot el seu ventre i pantalons a conjunt.

Per últim: Les reaccions dels seguidors del matrimoni no s'han fet esperar. La publicació a Instagram que ha fet Núria Cunillera, d'ella i Xavi Hernández disfressats, acumula més de 5.000 'm'agrada'. Entre altres, es poden llegir comentaris com: "Que divertits", "Que guapa", "Espectaculars", "Brutal" o "Wow".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Barcelona Instagram