La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Arnau Tordera torna a TV3, després de la seva polèmica amb Agnès Marquès i 'Planta Baixa'

Barcelona.
Foto: | Instagram

El cantant nascut a Tona, a la comarca d'Osona, ha publicat un missatge a les seves xarxes socials que ha cridat l'atenció de molts dels seus seguidors.

Què sabem? Va ser a principis de novembre quan el cantant, a través del seu compte de Twitter, va denunciar el tracte "denigrant" que va rebre per part de la cadena pública catalana. El motiu no va ser altre que una entrevista que tenia pactada des de feia dies amb el programa de les tardes Planta Baixa. Una entrevista que a últim moment es va cancel·lar, tot  que ell ja s'havia desplaçat en cotxe des de Tona fins als estudis de TV3. La raó per la qual Arnau Tordera no va poder fer l'entrevista que havia pactat amb el programa va ser l'anunci d'última hora que Gerard Piqué, a través de les seves xarxes, va fer per comunicar que deixava el Barça després de quasi tota una vida vinculat al club.

Què ha passat? Després de la polèmica, i demanar disculpes al programa i el programa també a ell pel malentès causat, el músic Arnau Tordera ha anunciat, per alegria dels seus seguidors, que torna a TV3. El motiu no és altre que per celebrar amb l'audiència de la cadena la propera edició de La Marató, que se celebra el diumenge 18 de desembre. Aquest any La Marató, que arriba a la seva 31a edició, gira entorn de la salut cardiovascular.

En profunditat: El pas d'Arnau Tordera per TV3, amb motiu de La Marató, té a veure amb la música. I és que segons ha anunciat en el seu compte de Twitter en les últimes hores, aquest pròxim diumenge "tindrem l'honor de tornar a ser la banda de La Marató de TV3". Un comunicat que fa especial il·lusió tant al cantant de Tona, com als altres integrants de la seva banda, que s'anomena Obeses, que fins avui dia han publicat un total de cinc discos. L'anunci ha estat el següent:

La reacció: Més de 240 'm'agrada' i diversos comentaris són els que s'acumulen a la publicació del cantant. Entre altres es poden llegir missatges com els següents: "Moltes felicitats, desitjo que us ho passeu molt bé", "Honor i glòria s'ha de donar a qui va tenir la idea de posar-vos com a banda" o "Ànims".

Per últim: El retorn d'Arnau Tordera a TV3 farà que el cantant i la presentadora Agnès Marquès, de Planta Baixa, es vegin les cares. I és que Marquès, tal com va comunicar la cadena pública fa unes setmanes, és una de les presentadores de l'edició d'enguany de La Marató. Durant el dia  Agnès Marquès connectarà amb la cadena des de Bellver de Cerdanya, a prop del Cap de la població, des d'on destacarà la tasca feta per tots els centres d'atenció primària en relació amb les malalties cardiovasculars. Serà a la nit quan la presentadora trepitgi els estudis de TV3 i es retrobi amb Arnau Tordera. 

Categoria: La Jungla