La Jungla
Cristina Pedroche a la imatge promocional de les Campanades 2023
Foto: Cristina Pedroche a la imatge promocional de les Campanades 2023 | Antena 3
Televisió

El vestit de Cristina Pedroche a les Campanades 2023: tornen les transparències

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Cristina Pedroche a la imatge promocional de les Campanades 2023
Foto: Cristina Pedroche a la imatge promocional de les Campanades 2023 | Antena 3

Queden només onze dies per començar el nou any, i Cristina Pedroche ja tanca els últims detalls del vestit que durà a les Campanades. Una sorpresa que guarda amb cura per la nit del 31 de desembre però de la que ja tenim alguna dada. Com per exemple, que tornarà a lluir transparències.

Què sabem? Segons ha revelat ella mateixa a través de les xarxes socials, a l'elaboració del vestit d'enguany hi han participat més persones que mai i n'hi ha un centenar que ja saben com és. Després del look futurista que va triar per l'últim Cap d'Any, Pedroche assegura que el nou no té res a veure amb cap altre dels que ha portat fins ara. També avança que hi torna a col·laborar "una persona molt important".

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de CristiPedroche🦋 (@cristipedroche)

A més, la presentadora ha promès fer pública una primera part del vestit dijous 22 de desembre. Precisament aquest dia a la nit serà amb Pablo Motos a El Hormiguero.

Al detall: En una entrevista a ¡Hola!, Óscar Lozano i Carolina Moreno, perruquer i maquilladora de Pedroche, han afirmat que el conjunt d'aquest any "és el millor de tots els anys". Un look "reivindicatiu, diferent i sorprenent", apunten.

Com va ser l'anterior? Amb un estil galàctic, Pedroche va sorprendre els espectadors d'Antena 3 les passades Campanades. El vestit era obra del dissenyador manxec Manuelo Piña, i formava part de la seva col·lecció primavera-estiu de 1991. Les transparències i els aros, que donaven al conjunt la forma d'un escarabat, eren una oda a renéixer.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de CristiPedroche🦋 (@cristipedroche)

Preparatius: El 31 de desembre, Pedroche serà pels volts de les quatre de la tarda a la Puerta del Sol de Madrid per preparar "els cabells i la pell". Després arribarà el torn dels assajos, dues hores. Quan acabi de practicar a les 20:30h passarà per maquillatge, i a les 23:00h anirà a vestuari. La idea és que a les 23:30h ja pugui ser al set davant del rellotge.

Per últim: Després de la situació delicada que va travessar la presentadora el Cap d'Any anterior, i el baix estat d'ànim que va manifestar els dies posteriors a les Campanades, Pedroche explica que aquesta vegada s'està preparant millor psicològicament: "Estic fent més feina per mi, intentant estar més tranquil·la, meditant i fent ioga. Crec que arribo més forta mentalment". Quan passi tot, la madrilenya farà vacances per desconnectar: "Després de 31 m'agafaré alguns dies lliure per assimilar-ho tot i trobar la meva pau".