La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

La Grossa de Nadal sorprèn a un reporter del 'Tot es mou': "Quina emoció, Helena!"

Barcelona.
Foto: | TV3

Avui 22 de desembre s'ha celebrat la Loteria de Nadal, que com cada any ha repartit milions d'euros arreu del territori espanyol.

Què sabem? El número 05490 ha estat el primer premi del sorteig de la Loteria de Nadal 2022, que ha sortit quan passaven pocs minuts de les onze del matí. Un número que ha repartit fins a 400.000 euros per dècim i que ha sorprès en directe a un redactor i reporter del programa de TV3, Tot es mou. Un número del qual s'han venut cinc sèries a Barberà del Vallès, tres dècims a Barcelona i Platja d'Aro, un dècim a l'Hospitalet de Llobregat, un altre a Rubí i un altre a Sant Vicenç de Castellet.

Què ha passat? Josep Palau, reporter del programa Tot es mou ha estat sorprès en directe, durant el matí del dijous 22 de desembre, en conèixer el número premiat de la Grossa. No és que li hagi tocat a ell, sinó que tal com ha explicat en el programa la seva família regenta un bar a Badalona i el cuiner del bar, Carles Querol, ha estat l'afortunat.

Què ha dit? En conèixer la notícia, el programa de TV3 s'ha desplaçat fins al bar familiar de Josep Palau per parlat tant amb els treballadors com el cuiner premiat. Carlos, molt emocionat per la situació, ha explicat el següent:

  • "Les meves dues filles són les que aquest estiu, en un viatge a Astúries, van comprar dècims. Un per mi, un per la meva dona i un per a cadascuna d'elles. Quatre en total".
  • "La meva dona ja ha planificat què farà amb tots els diners que ens han tocat. Arreglarà el pis, es jubilarà i jo continuaré treballant".
  • "He estat fent càlculs i em surt que per dècim ens toquen uns 328.000 euros aproximadament".

Emoció en el plató: Josep Palau, reporter del programa, mentre escoltava el cuiner que treballa en el bar dels seus pares, no ha pogut dissimular l'alegria i ha dit: "Quina emoció, Helena!". La presentadora del programa, Melero, per la seva banda, ha felicitat el premiat i ha assegurat que tant ella com tot l'equip de TV3 estan molt contents perquè "en Carlos i la seva família hagin estat afortunats amb aquesta rifa de Nadal".

Per últim: A banda de parlar amb en Carlos, l'afortunat i ara milionari, el programa Tot es mou també ha parlat amb una de les treballadores del bar. "Crec que preveia que aquest any guanyaria alguna cosa perquè des de fa dies deia que aquest dijous seria el seu últim dia de feina", ha assegurat. "Avui quan ha arribat ens ha dit que li havia tocat la Grossa", ha afegit, emocionada pel seu company.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Loteria