La Jungla
El cantautor Joan Manuel Serrat en l'últim concert de la seva gira mundial de comiat
Foto: El cantautor Joan Manuel Serrat en l'últim concert de la seva gira mundial de comiat | EuropaPress
MÚSICA

VÍDEO: Crítiques a Serrat per canviar al castellà per un crit del públic: "Així ens entendrem tots"

El cantautor Joan Manuel Serrat en l'últim concert de la seva gira mundial de comiat
Foto: El cantautor Joan Manuel Serrat en l'últim concert de la seva gira mundial de comiat | EuropaPress

Diversos usuaris s'han mostrat crítics a les xarxes amb Joan Manuel Serrat pel canvi d'idioma en el discurs del seu últim concert, que va començar en català i va acabar en castellà, després de rebre un crit del públic: "¡En castellano!".

Per què és important? Joan Manuel Serrat va posar punt final a la seva carrera aquest divendres al Palau Sant Jordi de Barcelona, després de sis dècades a sobre dels escenaris.

Què va passar? Joan Manuel Serrat començava un dels seus discursos del seu últim concert al Palau Sant Jordi de Barcelona quan algú va cridar "¡En castellano!".

  • En aquell moment, l'artista va assentir i va continuar el discurs en castellà: "Así nos entenderemos todos", va dir.
  • A continuació, es van sentir aplaudiments del públic.

Què diuen? Alguns usuaris s'han mostrat decebuts amb el canvi d'idioma de l'artista.

  • Li recriminen que no va actuar de la mateixa manera quan el 2018 algú va cridar "En català! Que estem a Barcelona", quan Serrat va aturar el concert per respondre a la persona.

Tot i això, alguns usuaris també han sortit en defensa de Serrat i han recordat que l'artista va rebutjar anar a Eurovisió si no era en català en ple franquisme.

Background: Els usuaris, indignats per la decisió de Serrat, han recordat un episodi viscut el 2018 quan algú del públic va cridar: "En català, que estem a Barcelona".

  • En aquell moment, Joan Manuel Serrat va interrompre el concert, es va dirigir a la persona en qüestió i li va dir que li agradaria seguir el concert com està planejat, i que mai en tot el món s'havia trobat amb ningú que li digués una cosa similar.

Les reaccions: Ràpidament, les xarxes s'han omplert d'opinions de molts usuaris, que critiquen la decisió de Serrat. Alguns artistes, com Els Catarres, també han tuitat sobre el fet.

 

Categoria: La Jungla