La Jungla
Concha Velasco, en una imatge d'arxiu
Foto: Concha Velasco, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Concha Velasco, hospitalitzada i delicada de salut

Barcelona.
Concha Velasco, en una imatge d'arxiu
Foto: Concha Velasco, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Concha Velasco ha sigut ingressada en un hospital en les últimes hores, després que el seu estat de salut —ja de per si força delicat— hagi empitjorat.

Què sabem? Segons ha avançat el diari 20minutos, l'actriu ha estat hospitalitzada en plenes festes de Nadal. L'acompanyen els seus fills, Manuel i Paco, que no se separen del seu costat al centre mèdic. Una circumstància que no esperaven en aquestes dates, tot i que confien que la mare es troba en bones mans.

Al detall: Concha Velasco, de 83 anys, fa més de sis mesos que viu en una residència d'ancians als afores de Madrid per decisió pròpia. En un escrit a Vanitatis, el seu fill Manuel ha explicat que la salut de l'artista val·lisoletana "s'ha debilitat de forma ràpida i progressiva degut a la seva malaltia".

Què diu la família? Al mateix comunicat, el fill de Concha Velasco desitja que la mare rebi l'alta mèdicat aviat i exposa que un empitjorament de l'estat de salut de l'actriu, des de l'estiu passat, ha "accelerat" els esdeveniments.

  • "Tots els trasllats, tractaments i ingressos que s'han produït des d'aleshores han respost sempre a prioritaris criteris mèdics. Aquest és un altre ingrés que respon a aquestes directrius".

Per últim: L'actriu, que fa menys de deu anys va superar un càncer, té ara dificultats de mobilitat per l'artrosi i problemes de fetge, tot i que no ha transcendit la causa principal d'aquest darrer ingrés hospitalari.

Categoria: La Jungla