La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Periodista català rebutjat d'un pis compartit de Madrid per ser homosexual

Barcelona.
Foto: | Instagram

El periodista català, Albert Mateu, que actualment treballa a Televisió Espanyola, ha denunciat la terrible situació que ha viscut a Madrid en les últimes hores. 

Què sabem? El jove periodista Albert Mateu, originari de Barcelona, ha denunciat a través de les seves xarxes socials la fatal situació que ha viscut en les últimes hores. I és que en el redactor de notícies dels informatius de Televisió Espanyola se li ha negat compartir un pis a causa de la seva orientació sexual.

Què ha passat? Tal com ha explicat en un fil que ha publicat en el seu perfil de Twitter, ahir diumenge 8 de gener, Albert Mateu va anar a veure un pis perquè estava interessat a llogar una habitació. El problema va ser que el propietari li va exigir a Albert que li digués quina és la seva orientació sexual. El jove periodista va confessar, sense cap necessitat, que li agraden els homes. La resposta que va rebre per part del propietari fa posar els pèls de punta. I és que com ell mateix explica en les seves xarxes li va dir el següent: "Viure amb una persona gai és incòmode". La piulada del periodista denunciant la terrible situació a la qual ha hagut de fer front és la següent.

A més a més: Albert Mateu no només confessa sentir-se discriminat, sinó que també admet que el propietari li va fer llum de gas, és a dir, el va manipular fins a tal punt que va dubtar dels seus pensaments i postura. "Em va dir intolerant per no respectar les seves necessitats", relata el de TVE. 

Per acabar: Una publicació a les xarxes socials que, com no podia ser de cap altra manera, ha generat la indignació de moltíssimes persones. Tant és així que els missatges d'Albert Mateu acumulen centenars de comentaris i milers de 'm'agrada' per solidaritzar-se amb ell. "Em sap molt greu el que has hagut de viure", "Una abraçada gran, Albert", "Molts ànims, Albert", "Posa una denúncia" o "Tot el meu suport" són només alguns dels molts missatges que es poden llegir.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: RTVE Twitter