La Jungla
Frank Blanco durant Strip Dates
Foto: Frank Blanco durant Strip Dates | 8tv
Audiències

'Strip Dates' captiva i enganxa més de 50.000 persones

Frank Blanco durant Strip Dates
Foto: Frank Blanco durant Strip Dates | 8tv

'Strip Dates' del Circ ha captivat al seu públic, una vegada més, amb un 6,2% de share. Aquest cop ha aconseguit enganxar a la pantalla 52.000 persones d'un ampli espectre d'edat, que no s'han volgut perdre detall.

Per què és important? Ahir el Circ i el Fax van aconseguir unes grans dades d'audiències que es demostren en el share. A més, l''Strip Dates' va seguir fidelitzant el seu públic.

En xifres: 'Strip Dates' va aconseguir un 6,2% de share, 8% de share comercial i una fidelització del 62,4% dels espectadors. 

  • A més, 52.000 persones, principalment d'entre 25 i 44 anys, van quedar enganxades pel programa.

Què han dit? El CEO de 8tv, Nicola Pedrazzoli, ha celebrat les boníssimes dades que han recollit els programes aquest dissabte al vespre.

  • "Bravo a Frank Blanco i al seu equip", ha dit agraint al presentador del Circ, que ho ha petat amb 'Strip Dates'.

A més, 8tv va tancar una molt bona nit amb el Fax d'Eduard Pujol amb un Share: 3,2%, a banda de la pel·lícula 'Yo soy la revolución", amb un 1,5% de Share, i el film 'Los pequeños asesinatos de Agatha Christe', amb un 1,3%.

Context: El Fax és una de les apostes de 8tv, la televisió privada de Catalunya, per aquesta temporada. D'altra banda, El Circ s'ha consolidat com un dels programes estrella de la cadena, recollint sovint grans xifres d'audiència.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: 8TV Strip Dates